Rauhallista joulua ja menestyksekästä uutta vuotta 2019!

Kalle Ketonen Ajankohtaista

LAURA Rekrytointi Oy toivottaa rauhallista joulun aikaa sekä onnea ja menestystä uudelle vuodelle 2019! Kiitämme yhteistyökumppaneitamme ja asiakkaitamme kuluneesta vuodesta! Vuoden 2018 aikana olemme kehittäneet palveluitamme monella tavoin. Toivottavasti se on näkynyt teidänkin arjessanne!

Merkittäviä kehitysaskeleita tänä vuonna ovat olleet:

 • Kohdistetun rekrytointikampanjan lisääminen palveluvalikoimaamme. Katso webinaarimme: Kohdistettu rekrytointimarkkinointi – näin tavoitat sen oikean.
 • LAURA™-käyttöliittymän uudistus: uudella ilmeellä ja aloitusnäkymällä tarjoamme selkeän ja visuaalisesti miellyttävän käyttömukavuuden LAURA™-palvelussa.
 • Rekrytointi.com Osaajapankki-projekti on edennyt kovaa vauhtia. Aloitimme osaajaprofiilien keräämisen marraskuussa, ja nyt niitä on kasassa jo yli 10.000! Osaajapankki on palvelu, jossa työnantajat ja työnhakijat voivat kohdata toisensa. Osaajaprofiilien avulla työnhakijat näkyvät lukuisille potentiaalisille työnantajille. Työnantajille palvelu antaa mahdollisuuden löytää sellaisiakin osaajia, jotka eivät ole hakeneet suoraan avointa tehtävää. Vuonna 2019 Osaajapankissa tulee olemaan kymmeniätuhansia osaajaprofiileja. Palvelu on herättänyt runsaasti kiinnostusta, ja tulemmekin lanseeraamaan Osaajapankin virallisesti tammikuussa 2019.

Vuoden kohokohtiin ja merkkipaaluihin ovat kuuluneet lisäksi:

 • Tähän asti eniten osallistujia kerännyt LAURA™-päivä 2018. Varmista paikkasi myös LAURA™-päivässä 2019, ke 16.1.2019.
 • Käyttäjiemme henkilötietojen turvaaminen GDPR:n mukaisesti kaikissa palveluissamme. LAURA™-palvelussa GDPR on jopa yhtä juhlaa!
 • Yhteistyön tiivistyminen entisestään mediakumppaneidemme kanssa. Noin 30 yhteistyökumppanimme verkkosivustoilla Rekrytointi.com-rekryboksit ja asiakkaidemme alueelliset työpaikat saivat entistä laajemmin näkyvyyttä. Lisäksi Etelä-Suomen Median kanssa pilotoimme ja otimme käyttöön Työpaikat-alasivun, jossa alueen työpaikat tarjotaan sivuston kävijöille osana sivuston sisältöä. Esimerkkinä Helsingin Uutiset (kuukausitavoittavuus noin miljoona suomalaista).
 • Yritysmuutto Länsi-Pasilasta Itä-Pasilaan Ratamestarinkadulle. Katso hauska muuttovideomme ja vinkkimme yritysmuuttoon.
 • Osallistuminen kansainvälisen rekrytointiverkostomme The Networkin Management Meetingiin Moskovassa ja Workshopiin Dubrovnikissa yhdessä maailman johtavien digirekrytoinnin asiantuntijoiden kanssa. Näitä oppeja sovellamme toimintaamme sekä jaamme asiakkaillemme ja kumppaneillemme aina tilanteen tullen.
 • Osallistuminen The Networkin ja Boston Consulting Groupin toteuttamaan maailman suurimpaan työvoiman globaalia liikkuvuutta tutkivaan Global Talent Studyyn 2018.
 • Lukuisat uudet asiakkuudet mm. Vantaan kaupunki, Meyer Turku, UHY Tietoakseli Oy, Nordic Henkilöstöpalvelu Oy, Arla Oy ja Firstbeat Technologies Oy. Tervetuloa kaikille uusille asiakkaillemme!
 • Henkilöstömme vahvistuminen yli kymmenellä uudella työntekijällä. Etsimme joukkoomme jatkuvasti uusia huipputyyppejä. Tutustu meihin työnantajana ja katso avoimet työpaikkamme.

Tästä on hyvä jatkaa ja odotammekin innolla ensi vuotta!

LAURA Rekrytointi Oy tukee nuorten Vamos-toimintaa

Moni huonosti voiva nuori on pudonnut koulu- ja työelämästä. Rekrytointien parissa työskentelevänä yrityksenä haluamme osaltamme pyrkiä parantamaan tilannetta ja osoitimme jälleen joulukortteihin varatut rahat Helsingin Diakonissalaitoksen Vamos -toiminnan tukemiseksi.

Vamos auttaa nuoria, joita huolettaa esimerkiksi arjessa pärjääminen, mielenterveys, asuminen, raha-asiat tai koulu- ja työelämään pääsy. Vamos-toiminnan tarkoituksena on vahvistaa nuoren omia voimavaroja ja tukea häntä kiinnittymään koulutukseen tai työhön. Jokainen Vamoksessa aloittava nuori saa oman työntekijän, jolla on aikaa tutustua ja vastata hänen tarpeisiinsa. Nuorta autetaan oman tulevaisuudensuunnitelmansa rakentamisessa ja toteuttamisessa sekä löytämään tarvitsemansa palvelut. Toiminta on siinä mukana oleville nuorille vapaaehtoista ja maksutonta.

Helsingin Diakonissalaitos aloitti Vamos-toiminnan Helsingissä vuonna 2008 ja nyt työtä nuorten syrjäytymisen ehkäisemiseksi tehdään myös Espoossa, Lahdessa, Turussa, Kuopiossa, Oulussa, Rovaniemellä ja Vantaalla. Lue lisää Vamoksen toiminnasta.