Uusi Laura

Rekrytointi.com ja Laura.fi ovat yhdessä uusi Laura

Ramona Westersund Lauran uutiset, Tuoteuutiset

Yrityksemme tarina sai alkunsa jo yli 25 vuotta sitten ja se on tuonut meille pitkäaikaista kokemusta ja näkemystä digitaalisen rekrytoinnin asiantuntijana. Jatkossa tarjoamme entistäkin sujuvamman palvelukokonaisuuden rekrytoijille ja työnhakijoille, kun Rekrytointi.com ja Laura.fi yhdistävät voimansa uudeksi, vahvaksi Laura-brändiksi.

Uusi Laura – Teemme työnhausta ja rekrytoinnista sujuvampaa

Lauran luota löydät kaiken, mitä tarvitset sujuvampaan työnhakuun ja rekrytointiin. Brändiemme yhdistymisen myötä kaikki palvelumme löytyvät nyt saman katon alta, tuoden synergiaa ja sujuvuutta myös palveluidemme käyttöön.

Laura ja asiantuntijamme työskentelevät joka päivä ahkerasti, jotta työnhaku ja rekrytointi olisi mahdollisimman sujuvaa ja merkityksellisistä. Me haluamme olla enemmän kuin vain palveluntarjoaja muiden joukossa: Laura on kotimainen, asiantunteva, mutta samalla lähestyttävä kumppani rekrytoinnin ja työnhaun kaikissa vaiheissa.

Laura työnhakijoille – Hyviä töitä näkyvissä

Rekrytointi.com-brändi poistuu ja jatkossa löydät kaiken, mitä tarvitset uuden työn bongaukseen Laura.fi:stä. Työnhakijoiden palvelumme säilyvät ennallaan ja mm. hakuvahdit sekä Osaajaprofiilit siirtyvät sujuvasti uuden brändin alle. Myös vanhalle Rekrytointi.com-sivustolle luodut käyttäjätunnukset toimivat uusilla Laura.fi-sivuilla.

Vaikka muutos ei edellytä sinulta toimenpiteitä, niin suosittelemme lämpimästi tutustumaan uudistuneeseen Laura.fi-sivustoon ja sen kattaviin palveluihin osaajille:

  • Avoimet työpaikat: Laura näyttää parhaat työpaikat, joiden joukossa on sinullekin sopivia mahdollisuuksia.
  • Osaajaprofiili: Samalla kun selailet töitä, kannattaa luoda Osaajaprofiili. Osaajaprofiilin avulla saat suosituksia sopivista työpaikoista ja näyt tehokkaasti työnantajille.
  • Työnhaku- & uravinkit: Kattavien sisältöjemme avulla pääset vauhtiin urallasi. Löydät hyödyllistä tietoa, vinkkejä ja inspiraatiota työnhakuun.

Laura työnantajille – Rekrytointi näyttää valoisalta

Brändiuudistuksemme ei muuta tapaa, miten teette rekrytointejanne tai miten työpaikkailmoituksenne näkyvät osaajille. Myös vanhalle Rekrytointi.com-sivustolle luodut käyttäjätunnukset toimivat uusilla Laura.fi-sivuilla.

Uudistunut Laura tarjoaa edelleenkin työnantajille sujuvat ratkaisut rekrytointiin. Tule tekemään menestysrekrytointeja kanssamme:

  • Tavoitat töillesi parhaimmat tekijät tehokkaan nopeasti liittymällä Osaajapankkimme onnellisten yrityskäyttäjien joukkoon. Osaajapankista löydät yli 250 000 osaajaa, jotka odottavat sinun yhteydenottoasi.
  • Saat parhaimman näkyvyyden avoimille työpaikoillesi Lauran laajan mediaverkoston avulla. Tehokkaat rekrytointikampanjamme tavoittavat myös passiiviset hakijat. Kansainvälisiä osaajia tavoitat puolestasi yli 140 maata kattavan kansainvälisen rekrytointiverkostomme kautta.
  • Kirkastat rekrytoinnin näkymäsi ja koet sujuvamman rekrytoinnin voiman Laura Rekrytointijärjestelmässä. Laura Rekrytointijärjestelmän avulla hallitset koko rekrytointiprosessia, luot mieleenpainuvia kohtaamisia hakijoiden kanssa ja löydät sijaiset työvuoroihin.

Työnantajana sinun kannattaa hyödyntää rekrytointimarkkinoinnissasi parhaillaan käynnissä oleva työnhaun kuumin kausi. Pian alkava lanseerauskampanjamme tuo entistäkin enemmän liikennettä sivuillemme, joten nyt on hyvä aika tuoda työpaikkanne näkyville Laura.fi-sivustolle.

Laura yhteistyökumppaneille – Yhdessä vahvempia

Lauran kumppanit ovat keskeinen osa liiketoimintaamme. Uudistunut Laura jatkaa edelleenkin tiivistä yhteistyötä kumppaneidemme kanssa ja yhdessä tarjoamme entistäkin parempia ratkaisuja työnhakijoille ja rekrytoijille.

Uskomme vahvasti yhteistyön voimaan ja olemme avoimia uusille ideoille ja ehdotuksille yhteistyön syventämiseksi rekrytoinnin, HR:n ja työelämäpalveluiden osa-alueilla.

Työnhaku, rekrytointi ja yhteistyö kanssamme on laurattavan helppoa

Uudistuneen Laura-brändin myötä olemme valmiita ja innoissamme palvelemaan kaikkia tärkeitä sidosryhmiämme. Kiitämme kaikkia asiakkaita, työnhakijoita ja yhteistyökumppaneita tuestanne ja luottamuksestanne matkallamme kohti laurattavan helppoa työnhakua ja rekrytointia.

Koe laurattavan helppo rekrytointi ja työnhaku
Laura.fi