Osaajaprofiili – luo osaajaprofiili

Osaajaprofiili helpottaa työnhakuasi ja auttaa sinua tuomaan osaamisesi esille. Tee yksi osaajaprofiili ja anna työnantajille mahdollisuus löytää sinut.
Luo osaajaprofiili

Luo itsellesi osaajaprofiili ja saat useita hyötyjä, jotka helpottavat työnhakuasi

1

Työnantajat voivat löytää profiilisi, ottaa sinuun yhteyttä ja tarjota sinulle työpaikkaa

2

Saat suosituksia avoimista työpaikoista, jotka sopivat juuri sinun osaamiseesi

3

Voit hakea työpaikkoja helposti yhdellä osaajaprofiililla

Luo itsellesi osaajaprofiili helposti. Osaajaprofiilin täyttämiseen menee vain muutama minuutti. Saat tunnukset automaattisesti sähköpostiisi, kun olet tallentanut profiilisi.

Päivitä osaajaprofiili

Päivittämällä profiilin vastaamaan osaamistasi, varmistat että sinua kiinnostavat työtehtävät ja työnantajat löytävät sinut.

Hae työpaikkoja osaajaprofiililla

Hyödynnä Osaajaprofiiliasi ja katso kaikki Hae helposti -työpaikat.

Näin teet hyvän osaajaprofiilin, joka kiinnittää työnantajan huomion

Hyvä osaajaprofiili auttaa sinua menestymään työnhaussa ja kiinnittää työnantajien huomion. Mitä kattavammin olet kuvaillut osaamistasi profiiliin, sitä paremmin erotut joukosta.

Päivitä profiiliasi säännöllisesti. Päivitetyt profiilit nousevat rekrytoijien hakutuloksissa ensimmäisiksi ja profiilisi on siten paremmin työnantajien löydettävissä. Profiilin voi päivittää helposti tallentamalla sen uudelleen, vaikka tietosi eivät olisi muuttuneet.

Tee itsestäsi lyhyt kuvaus, johon voit kertoa osaamisestasi ja millaisesta työstä olet kiinnostunut. Tämä on myyntipuheesi potentiaaliselle työnantajalle!

Kiinnitä huomiotasi, että profiilistasi löytyy osaamistasi kuvaavia avainsanoja. Työnantajat etsivät Osaajapankista työntekijöitä avainsanoja käyttäen.

Kerro työkokemuksestasi ja koulutustaustasi unelmatyöpaikkasi näkökulmasta. Näin saat unelmatyöpaikkaasi osuvia työpaikkasuosituksia.

Huolehdi profiiliisi yhteystietosi oikein, jotta kiinnostunut työnantaja voi olla sinuun suoraan yhteydessä.

Työnantaja, tarvitsetko osaajan?

Katso, miten voit löytää Osaajapankista hyvät tekijät entistä tehokkaammin. Vähennä rekrytoinnin kustannuksia ja etsi osaajat ennen rekrytointiprosessin käynnistämistä. Anna Lauran näyttää sinulle uudet tähtityöntekijäsi.