Kirkas polku sujuvampaan rekrytointiin & työnhakuun

Laura näyttää sinulle tulevan unelmatyösi – tai uuden tähtityöntekijäsi. Ainutlaatuisen palvelukokonaisuutemme avulla autamme yhdistämään parhaat tekijät parhaisiin työmahdollisuuksiin. Laaja työpaikkatarjonta yhdistettynä kattavaan mediaverkostoon ja kätevään Osaajapankkiimme tuo sekä osaamisen että tarjonnan näkyvästi esille. Eikä unohdeta monipuolista Laura Rekrytointijärjestelmäämme, joka täyttää rekrytoijan kokonaisvaltaiset tarpeet. Vuosittain olemme mukana yli 50 000 rekrytoinnissa ja yli puolen miljoonan työnhakijan matkassa.

Tärkeä osa Lauran tarinaa ovat laaja asiakaskuntamme ja monipuolinen kumppaniverkostomme – olemme vahva ja luotettava toimija alallamme. Olemme myös osa maailman suurinta online-rekrytointiyhteisöä The Networkia, joten verkostomme ulottuu maailmaan ääriin ja takaa mahdollisuuden löytää osaajia kansainvälisesti.

Lauran tarina sai alkunsa jo yli 25 vuotta sitten ja se on tuonut meille pitkäaikaista kokemusta ja näkemystä digitaalisen rekrytoinnin asiantuntijana. Yrityksemme taustalla on Suomen johtavat mediatalot ja alan kovimmat ammattilaiset. Olemme aidosti kotimainen yritys ja ylpeitä siitä.

LAURA Rekrytointi Oy on Arena Partners Oy:n 100 %:sti omistama tytäryhtiö. Arena Partnersin omistavat puolestaan Suomen johtavat mediatalot Keskisuomalainen Oyj, Ilkka Oyj, PunaMusta Media Oyj ja Hilla Group Oyj.

Lauran ratkaisut sujuvampaan rekrytointiin

Tarjoamme kattavat ratkaisut, joiden avulla onnistut rekrytoinneissa.
REKRYTOINTI­JÄRJESTELMÄ
Laura Rekrytointijärjestelmä kattaa rekrytoijan kokonaisvaltaiset tarpeet. Sen avulla hallitset koko rekrytointiprosessin saumattomasti ja luot positiivisesti mieleenpainuvan hakijakokemuksen.
SIJAISHALLINTA
Tehosta sijaisten löytymistä ja kiinnittämistä keikkatöihin. Rekrytoi sijaiset, hyväksy heidät sijaisrekisteriin, tarjoa keikkatyötä ja täytä työvuorot saumattomasti.
TYÖPAIKKAILMOITTELU
Markkinoi työpaikkasi laadukkaasti ja kohdistetusti avullamme. Laajan verkostomme ansiosta työpaikkailmoituksesi ei jää huomaamatta.
REKRYTOINTIKAMPANJAT
Tavoita rekrytointikampanjoidemme avulla sekä aktiiviset että passiiviset työnhakijat ja luo samalla positiivista työnantajakuvaa organisaatiostasi.
OSAAJAPANKKI
Löydä avoimeen työpaikkaasi uusi tähtipeluri Osaajapankista ja säästä rekrytoinnin kustannuksissa. Osaajapankissamme on jo yli 250 000 osaajaprofiilia.
KANSAINVÄLINEN REKRYTOINTI
Rekrytoi huoletta kansainvälisesti. Rekrytointi onnistuu Lauran avulla yli 140 maassa. Hoidamme kaikki käytännön asiat puolestasi suoraan paikallisten asiantuntijoiden kanssa.

Ratkaisumme sujuvampaan työnhakuun

AVOIMET TYÖPAIKAT
Löydä tuhansia avoimia työpaikkoja eri aloilta ympäri Suomen. Monipuoliset sisältömme tarjoilevat hyödyllisiä vinkkejä unelmiesi työpaikan löytämiseen ja työelämässä menestymiseen.
OSAAJAPROFIILI
Luo Osaajaprofiili ja tuo osaamisesi esille. Luomalla osaajaprofiilin annat työnantajille mahdollisuuden löytää sinut, saat suosituksia sinulle sopivista työpaikoista ja haet näppärästi työpaikkoja yhdellä profiililla.

Menestyksemme avainluvut

50 000
palvelumme avulla tehtyä rekrytointia vuosittain
+250 000
Osaajaprofiilia Suomen nopeimmin kasvavassa Osaajapankissa
+90 %
henkilöstöstämme pitää työtään merkityksellisenä
3 milj.
silmäparia rekrytointiverkostossamme viikoittain
140
maata kattava maailman suurin rekrytointiverkosto
500 000
palvelumme kautta vastaanotettua hakemusta vuosittain
+25 000
HR-alan ammattilaista ja rekrytoijaa luottaa Lauraan
2,1 milj. €
liikevaihto vuonna 2022

Lauran tarina pohjautuu näihin arvoihin

Avoimuus

Toimimme avoimin kortein. Asiakkaamme, työntekijämme ja sidosryhmämme voivat luottaa siihen, että kerromme heille kaiken, mikä on heidän kannaltaan oleellista. Emme tarjoa ikäviä yllätyksiä.

Vastuullisuus

Kannamme vastuun omasta työstämme. Toimimme vastuullisesti yhteiskunnan, tasa-arvon, yhdenmukaisuuden ja ympäristön kannalta.

Yhdessä kehittäminen

Yhteistyössä on voimaa. Teemme työtä ja kehitämme Lauran toimintaa ja palveluita yhdessä – koska porukassa olemme enemmän kuin osiemme summa. Kehitämme toimintaamme myös asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa, ottane vastaan palautetta ja ideoita – ja käyttäen niitä yhteisenä voimavarana.

Asiantunteva innovatiivisuus

Olemme ammattilaisia, jotka tarjoavat korkeatasoisen osaamisensa ja asiantuntemuksensa Lauran käyttöön. Meillä on hyviä ideoita, emmekä epäröi valjastaa niitä Lauran parhaaksi nyt ja tulevaisuudessa. Teemme tässä hetkessä parhaamme ja katsomme aina eteenpäin.
Image

Haluatko töihin Lauralle?

Etsitkö erityisen hyvää työpaikkaa? Haluaisitko päästä kehittämään Laura rekrytointijärjestelmää tai Osaajapankkia? Kiinnostaisiko sinua toimia rekrytointimarkkinoinnin parissa?  

Kurkista, millaista meillä on työskennellä ja hae töihin Lauralle! Tule vaikuttamaan kanssamme tulevaisuuden työelämään ja löydä unelmiesi urapolku ohjelmistokehityksen, myynnin, markkinoinnin tai asiakaspalvelun parista.

Töihin Lauralle

Yhteistyössä on voimaa

Olemme luoneet vaikuttavan yhteistyökumppanien verkoston, joka mahdollistaa laadukkaat digitaalisen rekrytoinnin palvelumme. Etsimme kuitenkin jatkuvasti uusia ja mielenkiintoisia yhteistyökumppaneita rekrytoinnin, HR:n ja työelämäpalveluiden osa-alueilta. 

Yhteistyötä voimme tehdä esimerkiksi järjestelmien integraation, näkyvyyden tai sisällöntuotannon parissa. Ota meihin yhteyttä ja kerro, minkälaista yhteistyötä haluaisit tehdä kanssamme!

Tutustu kumppaneihimme

Kerro miten voimme auttaa!

Jätä yhteystietosi, niin asiantuntijamme ottavat yhteyttä. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi!

Ota yhteyttä