Yhteistyössä on voimaa

Lauran kumppanit ovat keskeinen osa liiketoimintaamme ja strategiaamme. Uskomme vahvasti, että yhteistyö on avain menestykseen.

Olemme luoneet vaikuttavan yhteistyökumppanien verkoston, joka mahdollistaa laadukkaat digitaalisen rekrytoinnin palvelumme. Etsimme myös jatkuvasti uusia ja mielenkiintoisia yhteistyökumppaneita rekrytoinnin, HR:n ja työelämäpalveluiden osa-alueilta.

Miksi tulla kumppaniksemme?

Yhteistyötä tekemällä meistä tulee yhdessä vahvempia. Yhdessä voimme tehdä työnhaku- ja rekrytointimarkkinoilla hyvää ja tarjota entistäkin parempia ratkaisuja työnhakijoilla ja rekrytoijille. Yhteistyötä voimme tehdä esimerkiksi näkyvyyden tai sisällöntuotannon parissa. Kuulemme mielellämme myös sinun ideasi ja ehdotuksesi yhteistyömallista!

Kumppanuuden hyödyt

Kasvumahdollisuudet ja uudet asiakkuudet: Kumppanina pääset hyödyntämään uusia markkinoita ja asiakassegmenttejä.
Tiedon jakaminen: Jaamme tietoa, osaamista ja resursseja, jotta voimme yhdessä saavuttaa suurempia tavoitteita.
Innovointi: Yhteistyö mahdollistaa innovatiivisten ideoiden jakamisen ja uusien ratkaisujen luomisen.
Tule mukaan rakentamaan menestystarinaa kanssamme. Olemme avoimia uusille kumppanuuksille ja uskomme, että yhdessä voimme saavuttaa suuria asioita.

Ota yhteyttä ja tule mukaan rakentamaan menestystarinoita!

Olemme avoimia uusille kumppanuuksille ja odotamme innolla ideoitasi. Ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan, miten voimme tukea toisiamme ja asiakkaitamme paremmin.

Tutustu kumppaneihimme

Mediayhteistyö

Laura on tehnyt jo vuodesta 2006 yhteistyötä useiden merkittävien suomalaisten sanomalehtimedioiden kanssa. Lehdissä julkaistut työpaikkailmoitukset näkyvät Laura.fi:ssä sekä lehtien omissa verkkopalveluissa, joissa vierailee yli on 3,8 miljoonaa kävijää viikoit­tain (KMT 2023 AWD). Myös työpaikkailmoitukset saavat näkyvyyttä verkkolehtien sivuilla olevissa "rekrybokseissa".

Ammattiliitot

Laura tekee yhteistyötä Agronomiliiton ja Tradenomiliitto TRALin kanssa. Laura.fi:ssä julkaistut agronomeille ja tradenomeille soveltuvat työpaikkailmoitukset saavat näkyvyyttä liittojen jäsensivuilla.

Oppilaitokset ja opiskelijapalvelut

Teemme yhteistyötä Careeria ja Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK -oppilaitosten kanssa. Verkostoomme kuuluu lisäksi opiskelijoiden hyötypalvelu Opiskelijan Tampere. Laura.fi:ssä julkaistut työpaikat opiskelijoille saavat näkyvyyttä näiden yhteistyökumppaneidemme sivuilla.

Yhteistyölehtemme maakunnittain

Etelä-Karjala: Etelä-Saimaa, Lappeenrannan Uutiset, Uutisvuoksi

Etelä-Pohjanmaa & Pohjanmaa: Ilkka-Pohjalainen

Keski-Pohjanmaa: Keskipohjanmaa

Etelä-Savo: Itä-Savo, Länsi-Savo

Kainuu: Kainuun Sanomat, Koti-Kajaani, Kuhmolainen, Sotkamo-lehti, Ylä-Kainuu

Kanta-Häme: Forssan Lehti, Hämeen Sanomat, Keski-Häme

Keski-Suomi: Keskisuomalainen

Kymenlaakso: Kymen Sanomat, Kouvolan Sanomat

Lappi: Enontekiön Sanomat, Inarilainen, Kittilälehti, Koti-Lappi, Levi Nyt, Luoteis-Lappi, Meän Tornionlaakso, Saariselän Sanomat, Sompio

Pirkanmaa: Tamperelainen

Pohjois-Karjala: Karjalainen

Pohjois-Savo: Savon Sanomat

Päijät-Häme: Etelä-Suomen Sanomat ja Itä-Häme

Uusimaa: Aamuposti, Helsingin Uutiset, Keski-Uusimaa, Luoteis-Uusimaa, Länsi-Uusimaa, Länsiväylä, Mäntsälän Uutiset, Nurmijärven Uutiset, Sipoon Sanomat, Uusimaa, Vantaan Sanomat, Vihdin Uutiset

Varsinais-Suomi: Turkulainen

Rekrytointialan kumppaneita

Remmi.fi
Remmin tavoitteena on auttaa työttömiä työllistymään. Remmin työnhakijat ovat työhaluisia henkilöitä, joiden on joskus haastavampaa päästä töihin johtuen nimestä, iästä tai osatyökykyisyydestä. Remmi auttaa mm. Työnhakukaveri-toiminnan kautta henkilöä henkilökohtaisesti eri työkalujen avulla. Remmi auttaa yrityksiä löytämään sopivia työntekijöitä keikka- ja määräaikaistöihin sekä vakituisiin työtehtäviin.
Finnwards Oy
Teemme yhteistyötä Finnwards Oy:n kanssa, joka auttaa kansainvälisiä osaajia menestymään ja työllistymään Suomessa. Lauran englanninkieliset työpaikkailmoitukset näkyvät Finnwardsin blogissa, joka tavoittaa tuhansia kansainvälisiä osaajia kuukaudessa. Löydät myös Finnwardsin työelämää tukevia blogitekstejä Työnhakuoppaassamme.
The Network
Laura on Suomen edustaja maailman johtavassa online-rekrytointiyhteisössä The Networkissa, johon kuuluu yli 60 maidensa johtavaa rekrytointisivustoa. The Networkin verkosto toimii 140 maassa.
Ponte
Teemme yhteistyötä asettautumispalveluita tarjoavan yrityksen Ponten kanssa. Kun olet rekrytoinut avullamme kansainvälisen osaajan, kumppanimme auttaa asettautumiseen liittyvissä asioissa: Oleskelulupa-asiat, virastoasioinnit, pankkiasiat ja asunnon löytäminen.
Jobboard Finder
Palvelumme löytyy myös maailman suurimmasta työpaikkasivustojen hakukoneesta, Jobboard Finder:sta (contact@jobboardfinder.fi).
Universum
Universum julkaisee vuosittain opiskelija- ja ammattilaistutkimukset, joissa selvitetään, mitkä ovat heidän mielestään Suomen ihanteellisimpia työnantajia. Julkaisemme tulokset sivuillamme ja tutkimuksessa hyvin pärjänneet työnantajat saavat työpaikkailmoituksiinsa merkinnän.
Franchise News
Tarjoamme Franchise News -kumppanina franchisingketjujen yrittäjille tehokkaita ratkaisuja osaajien tavoittamiseen ja sujuvampaan rekrytointiin.
Ketju.fi
Ketju.fi on yrittäjyydestä kiinnostuneiden henkilöiden ja uusia yrittäjiä hakevien ketjujen kohtaamispaikka. Löydät Ketju.fi:n jäsenyritysten ilmoitukset Laura.fi:stä.
RecRight
Videohaastattelut palvelevat rekrytoijaa karsinta- ja valintavaiheessa. Laura Rekrytointijärjestelmän kautta voit hyödyntää myös RecRight-videohaastatteluita saumattomasti.
Kasvu Open
Kasvu Open järjestää vuosittain useita sparrausohjelmia, yritystapahtumia ja muita verkostoitumismahdollisuuksia. Kaikki palvelut ovat maksuttomia ja avoimia kaikille kasvun nälkäisille yrityksille.
Refapp
Referenssien tarkastaminen on sujuvan rekrytoinnin tärkeimpiä vaiheita. Refapp tarjoaa modernin digitaalisen työkalun referenssitarkistusten tekemiseen.
Ite wiki
Laura on Ite wiki -palvelun kumppani ja Laura.fi:ssä julkaistut IT-alan ilmoitukset saavat näkyvyyttä myös Ite wikin Rekryilmoitukset-osiossa.

Muut yhteistyökumppanit

Software Finland
Software Finland ry on yritysjohdon yhteisö ja ohjelmistoalan vaikuttaja, jonka tärkein tehtävä on auttaa suomalaisia ohjelmistoyrityksiä menestymään. Laura on yhdistyksen jäsenyritys, ja siten aktiivinen toimija ja kehittäjä alallaan.
Keskuskauppakamari
Kauppakamarit tarjoavat yrityksille palveluita, vaikuttamista, julkaisuja, tietolähteitä ja edunvalvontaa sekä auttavat yrityksiä verkostoitumaan. Laura on mukana Kauppakamarin toiminnassa jäsenyrityksenä.
HENRY ry
HENRY ry on yli 3100 jäsenen riippumaton, valtakunnallisesti tunnettu henkilöstöjohdon ja -ammattilaisten yhdistys. HENRY on haluttu yhteistyökumppani HR-alan toimijoille sekä työelämän kehittäjille. Laura on HENRYn kannatusjäsen.
Suomen Pakolaisapu
Suomen Pakolaisapu ry on Suomen suurin pakkomuuttoon liittyviin kysymyksiin erikoistunut asiantuntijajärjestö. Suomen Pakolaisapu auttaa vuosittain tuhansia ihmisiä toipumaan konflikteista ja kotoutumaan uusiin yhteiskuntiin.