Image
SIJAISHALLINTA

Sijaisten ja työvuorojen hallinta näyttää valoisalta

Kuvittele tilanne, kun yrityksesi tarvitsee kiireesti sijaista, ja Laura auttaa sinua löytämään oikean henkilön hetkessä. Laura Sijaishallinnan avulla rekrytoit sijaiset ja muodostat oman sijaisrekisterisi tehokkaasti ja suoraviivaisesti. Ripeät liikkeet ratkaisevat työvuorojen ja sijaisuuksien täyttämisessä. Siksi esimerkiksi merkittävät terveysalan toimijat luottavat Lauran Sijaishallintaan varmistaakseen toimintansa jatkuvuuden ja asiakkaidensa hyvinvoinnin.

Miksi valita Laura Sijaishallinta?

Lievitä sijaishakujen stressiä

Laura on aina valmiina, kun tarvitset sijaisen. Lauran Sijaishallinta auttaa sinua luomaan oman sijaisrekisterisi ja lievittämään äkillisten työvuorojen täyttämisen stressiä. Näin varmistat, että löydät työvuoroihin oikeat keikkatyöläiset myös lyhyellä varoitusajalla.

Tehosta sijaisvälitystä automatisoinnilla

Tekemisestä tulee helpompaa ja sujuvampaa, kun voit luopua monista manuaalisista työvaiheista ja antaa Lauran hoitaa ne puolestasi. Säästät aikaa ja vaivaa automatisoimalla työvuorojen tarjoamisen ja vapaiden sijaisten kiinnittämisen työvuoroihin. Näin työmääräsi pysyy järkevänä silloinkin, kun sijaisuuksia on merkittävän runsaasti.

Varmista toiminnan jatkuvuus

Lauran kanssa voit turvata päivittäisen toimintasi ja keskittyä siihen, mikä on oikeasti merkityksellistä – siihen, että toiminta jatkuu ja asiakkaasi ovat tyytyväisiä.

Tee sijaishallinnasta ja rekrytoinnista luonteva kokonaisuus

Laura Sijaishallinta ja rekrytointijärjestelmä muodostavat erinomaisen työparin. Voit liittää sijaishallinnan osaksi vakiintuneita rekrytointiprosessejasi tehostaen rekrytointeja ja lyhytaikaisten työvuorojen täyttämistä entisestään.

Avainominaisuudet

Sijaisten rekrytointi
Laajennat sijaisrekisteriäsi lyhytaikaisilla sijaisilla joustavasti. Voit lisätä sijaisrekisteriin helposti eri tehtävien osaajia. Näin varmistat, että työvoimaa on kättesi ulottuvilla juuri silloin, kun sitä tarvitset.
Täsmälliset pätevyysvaatimukset
Kun käytät Lauraa sijaisten hakuun, varmistat, että sijaisilla on täsmälleen oikeat pätevyydet työvuoroihin. Osasto eli työyksikkö toimii myös tärkeänä kriteerinä, joten voit olla varma, että jokaiseen työtehtävään ja osastoon saadaan juuri oikeat sijaiset.
Vaivaton sijaishaku
Kerro, milloin, minne ja mihin tehtävään tarvitset sijaisen, ja Lauran älykäs sijaishaku hoitaa loput. Löydä vapaat sijaiset silmänräpäyksessä ja varmista, että työvuorot tulee täytettyä nopeasti ja sulavasti. Voit heittää hyvästit manuaalisten sijaishakujen tuskalle.
Edistyneen tehokas automaatio
Laura nostaa sijaishakujen tehokkuuden seuraavalle tasolle kiinnittämällä sopivan sijaisen työvuoroon automaattisesti. Laura valitsee työvuoroon automaattisesti pätevyysvaatimukset täyttävän sijaisen, joka kertoo haluavansa tehdä keikan.
Huippuluokan SMS-pohjainen ratkaisu
Lauran huippuluokkaisella tekstiviestipohjaisella ratkaisulla varmistat laajan yhteensopivuuden sijaisten käyttämien päätelaitteiden kanssa. Voit keskittyä olennaiseen ilman, että sinun tarvitsee ohjeistaa sijaisia lataamaan sovelluksia ja hankkimaan uusimpia puhelimia.
Tunti-ilmoitukset
Helpota toteutuneiden työaikojen raportoimista ja sujuvoita palkanmaksua Lauran sisäänrakennetulla tunti-ilmoitustyökalulla. Lauran avulla sijaisesi voivat ilmoittaa tekemiensä työvuorojen toteutuneet ajat.
Tunti-ilmoitusten hyväksyminen
Tunti-ilmoitusten hyväksymisprosessilla varmistat, että esihenkilö on tarkistanut tuntikirjaukset, ennen kuin ne siirretään palkanmaksuun.
Titania-integraatio
Integroi Lauran Sijaishallinta saumattomasti Titania-työvuorosuunnittelu­ohjelmistoon.

Kerro miten voimme auttaa!

Jätä yhteystietosi, niin asiantuntijamme ottavat yhteyttä. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi!

Ota yhteyttä