Etsitkö erityisen hyvää työpaikkaa?

Haluaisitko tulla töihin Lauralle ja liittyä joukkoomme työyhteisöön, joka auttaa rekrytoijia löytämään osaajia ja tekemään työnsä helpommin? Työllämme on merkittävä vaikutus kymmenien tuhansien päivittäiseen työhön ja satojen tuhansien ihmisten urakehitykseen. Meillä pääset suoraan vaikuttamaan, miten osaajat työllistyvät Suomen parhaimpiin organisaatioihin. Palvelujemme avulla teemme siis rekrytoinnista ja työnhausta sujuvampaa. Emme kuitenkaan rekrytoi asiakkaidemme puolesta, vaan autamme heitä tässä tärkeässä työssä. 

Meillä voit löytää urapolkusi niin ohjelmistokehityksen, myynnin, markkinoinnin tai asiakaspalvelun parista. Osa työkavereistamme on ollut meillä jo vuosikymmeniä, joten tiedämme, miten työnteosta tehdään mielekästä ja kehittävää.

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja tule töihin Lauralle!

AVOIMET TYÖPAIKAT

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Voit tehdä itsellesi hakuvahdin. Saat tiedon heti, kun meillä avautuu työpaikka.

Miksi sinun kannattaisi liittyä joukkoomme?

Meillä vallitsee rento mutta asiallinen meininki, missä jokainen nauttii siitä, mitä tekee – ja sen huomaa! Innostus työhön paistaa läpi ja se heijastuu myös ulospäin.

Innovatiiviset palvelut

Ainutlaatuisia palvelujamme kehittää joukko alan huippuosaajia, joiden kanssa pääset yhdessä sukeltamaan innovatiivisiin palveluihimme ja kehittymään työssäsi ammattilaiseksi.

Merkityksellinen työ

Olemme mukana yli 50 000 rekrytoinnissa ja yli puolen miljoonan työnhakijan matkassa vuosittain. Joka päivä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa positiivisesti tuhansien ihmisten elämään. Heräät töihin joka aamu tietäen tekeväsi merkityksellistä työtä.

Mahdollisuus kasvaa ja vaikuttaa

Vaikka olemme toimineet alalla jo yli 25 vuotta, startup-kulttuuri sykkii edelleen sydämissämme. Meillä saa ja pitää kokeilla, oppia ja kasvaa! Meillä pääset osallistumaan ja vaikuttamaan moneen asiaan, sillä olemme aidosti kiinnostuneita näkemyksistäsi ja kasvustasi.

Arvostava ja välittävä työyhteisö

Meillä on koossa aidosti mukava ja välittävä porukka, joka viihtyy yhdessä. Haluamme tarjota jokaiselle työntekijälle ympäristön, jossa voit kukoistaa omana itsenäsi. Meillä et jää yksin, vaan huolehdimme toisistamme.

Näin huolehdimme työntekijöistämme

Mitä saa, kun yhdistää huippuedut ja hauskan meiningin? Sinun tulevan työpaikkasi!
Hyvinvointi edellä
Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin. Päivittäinen lounasetu pitää huolen, että energiaa riittää. Liikunta- ja hyvinvointietu takaa hieronnat ja kuntoilut (onnettomuuksien varalta meillä on vapaa-ajan tapaturmavakuutus, koska joskus life happens).
Vapaa-ajan huvit
Haluatko teatteriin, elokuviin tai konserttiin? Kulttuurisetelimme kannustavat sinua nauttimaan mielesi mukaan työajan ulkopuolella.
Jousto on juttumme
Meillä tulokset ratkaisevat, ei kellonajat. Joustavat työajat ja etätyömahdollisuus mahdollistavat sen, että saat elämäsi palaset loksahtamaan paikalleen just eikä melkein. Lastenhoitoapua järjestyy myös sairastapauksen yllättäessä.
Työskentelyä tyylillä
Pasilasta löytyvästä modernista ja juuri meille räätälöidystä toimistostamme löydät varmasti itsellesi sopivan työpisteen sähköpöydän äärestä tai loungesta työkavereiden viereltä. Puhelin? Sen saat valita ihan itse! Tehokas työkone auttaa sinua hoitamaan työsi sijainnista riippumatta, työskenteletpä sitten toimistolla tai etänä.
Porukka puolellasi
Työkaverit? Ei, pikemminkin ystävät. Meillä saat olla rohkeasti oma itsesi ja juuri sellainen kuin olet. Yhdessä juhlimme, autamme ja yllätämme toisemme. Ja jos oikein tuuri käy, saatat löytää itsesi bonusmatkalta Suomen rajojen ulkopuolelta.
Kehity ja kukoista
Tarjoamme sinulle mielekkäitä haasteita, joiden avulla kasvat ja kehityt! Kollegat ovat myös aina valmiina auttamaan ja sparraamaan. Tarjoamme mahdollisuuden kehittää osaamistasi, jotta sinulla on avaimet onnistua työssäsi parhaalla mahdollisella tavalla.
Kuulostaako hyvältä? Tule mukaan ja katso itse, mitä kaikkea voimme yhdessä saavuttaa!

Millaista meillä on työskennellä? Tutustu lisää työntekijöihimme ja heidän työtehtäviinsä

Image

Marike

Ohjelmistokehittäjä

Ohjelmistokehittäjä varmistaa yrityksessämme jokaisen myydyn LAURA™-järjestelmän toimivuuden...
LUE LISÄÄ
Image

Marko

Ohjelmistoasiantuntija

Vanhempi ohjelmistoasiantuntija Marko on työskennellyt LAURA Rekrytointi Oy:ssä 16 vuoden...
LUE LISÄÄ
Image

Henna

Asiakaspalvelija

LAURA Rekrytointi Oy tarjoaa laajan valikoiman palveluita sekä työnantajille että työnhakijoille...
LUE LISÄÄ
Image

Jonne
Tuotepäällikkö

Positiivinen työkulttuuri on yksi syy, miksi tuotepäällikkö Jonne Laiho viihtyy LAURA Rekrytointi Oy:llä...
LUE LISÄÄ
Image

Sami
Myyntijohtaja

Tervetuloa tutustumaan LAURA Rekrytointi Oy:n työntekijöihin!
Tässä artikkelissa esittelemme...

LUE LISÄÄ

  Haluaisitko sinä töihin Lauralle?

  Ole yhteydessä meihin ja keskustellaan lisää. Laita meille viestiä etunimi.sukunimi@laura.fi tai jutellaan puhelimitse.
  Image
  Ismo Kurri
  toimitusjohtaja
  +358 40 504 0738
  Image
  Sami Hirvonen
  myyntijohtaja
  +358 40 075 7597
  Image
  Heidi Sainio
  tuotekehityksen esihenkilö
  +358 50 4100 620
  Tutustu yritykseemme, palveluihimme ja Lauran tarinaan