työpaikkasuositukset

Sinulle sopivimmat työpaikkasuositukset saat Osaajaprofiilin avulla!

Mikko Kuhalampi Osaajaprofiili, Tuoteuutiset, Tuoteuutiset osaajille, Työnhaku

Ylpeänä kerromme, että olemme ottaneet käyttöön tekoälypohjaisen työpaikkojen suosittelun Laura Osaajapankissa. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että Osaajaprofiilin tehneet käyttäjät saavat joka viikko uudet työpaikkasuositukset, jotka perustuvat Osaajaprofiilin sisältöön ja rekrytoivien yritysten työpaikkailmoituksiin! Törmäytämme nämä siis keskenään, ja käyttäjät löytävät sopivimmat tekoälyn avulla räätälöidyt työpaikkasuositukset omasta profiilistaan.

Pääset näkemään sinulle suositeltavat työpaikat kirjautumalla tunnuksillasi Osaajaprofiiliin.

Jos et ole vielä luonut omaa Osaajaprofiilia, kannattaa se tehdä nyt! Luo itsellesi Osaajaprofiili ja tule löydetyksi! Työpaikkasuositusten lisäksi osaajaprofiilin avulla annat rekrytoijille mahdollisuuden löytää sinut ja parannat siten siis omia työllistymismahdollisuuksiasi.

Päivittämällä profiiliasi aktiivisesti annat potentiaalisille työnantajille viimeisimmät tiedot osaamisestasi sekä varmistat sinulle relevantit työpaikkasuositukset

Täydentämällä osaajaprofiiliasi voit varmistaa, että sinua kiinnostavat tehtävät ja työnantajat löytävät osaamisesi. Koska Laura.fi tarjoaa sinulle automaattisesti työpaikkasuosituksia, on profiilisi huolellinen täyttäminen yhä tärkeämpää. Huolehdithan, että lisäät kaikkiin kohtiin infoa itsestäsi, sekä ansioluettelosi eli CV:n. Kannattaa myös käyttää termejä, jotka kuvaavat hyvin sinun osaamistasi. Näitä voit listata kentässä, jossa kerrot vapaasti itsestäsi, esimerkiksi: asiakaspalvelu, myynti, markkinointi.

Tässä vielä esimerkki, miltä suositellut työpaikat näyttävät. Esimerkin osaaja on toiminut IT-alalla moninaisissa tehtävissä sekä projektipäällikön tehtävissä. Tästä syystä hän saa IT-alan ja projektipäällikön paikkoja suosituksiinsa.

työpaikkasuositukset

Esimerkki, miltä työpaikkasuositukset näyttävät Osaajaprofiilissasi

Tsekkaa myös vinkkimme miten päivität työhakemusesi vuoteen 2021, josta voit ottaa myös vinkkejä toimivaan Osaajaprofiiliin.

Muistathan, että voit myös käyttää Osaajaprofiilia työnhaun pohjana hakiessasi töitä organisaatiosta, joka käyttää rekrytointeihin Laura Rekrytointijärjestelmää. Voit hakea helposti Osaajaprofiilin avulla siis lähes 200 työnantajan avoimiin työpaikkoihin! Osaajaprofiilin hyödyntäminen hakemuksen pohjana tuo helpotusta työnhakuun. Mikäli Osaajaprofiilin hyödyntäminen on mahdollista, tulee lomakkeen alussa näkyviin painike ”Hyödynnä osaajaprofiilia”.

Jos sinulla ei vielä ole Osaajaprofiilia, voit luoda itsellesi sellaisen vaikka saman tien muutamassa minuutissa. Saat tunnukset automaattisesti, kun olet tallentanut ja lähettänyt profiilisi.

Luo osaajaprofiili

 

Täydentämällä Osaajaprofiiliasi voit varmistaa, että sinua kiinnostavat tehtävät ja työnantajat löytävät osaamisesi.

Kirjaudu osaajaprofiiliisi