Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2018!

Tuula Salonen Ajankohtaista

Kiitämme yhteistyökumppaneitamme ja asiakkaitamme kuluneesta vuodesta! Vuosi 2017 oli meille suurten muutosten vuosi. Yrityksemme nimi vaihtui Uranus Oy:stä LAURA Rekrytointi Oy:ksi. Nimenä LAURA Rekrytointi Oy kertoo tarinan. Nimi yhdistää LAURA™ -rekrytointijärjestelmän sekä Rekrytointi.com -palvelun ja sisältää olennaisen, ihmisen työelämää kokoavan sanan ura.

Keväällä 2017 uudistimme brändiämme sekä julkaisimme uuden rekrytointisivuston Rekrytointi.com jättäen jäähyväiset pitkän historian omaavalle Uranus.fi -sivustolle. Uranus.fi -sivusto avattiin yrityksemme perustamisvuonna 1998 ja se oli ensimmäisiä uraportaaleja Suomessa. Haluamme kehittää palveluitamme koko ajan paremmiksi ja uudessa palvelussamme Rekrytointi.com olemme panostaneet erityisesti hakutoiminnallisuuksiin sekä käyttäjäkokemuksen parantamiseen entisestään.

Syksyllä 2017 saavutimme merkittävän merkkipaalun: asiakkaamme ovat vastaanottaneet  yli 2 miljoonaa työhakemusta LAURA™-palvelun kautta ja palvelun avulla on palkattu jo liki 100 000 työntekijää! Tästä saavutuksesta on hyvä jatkaa eteenpäin ja jatkaa palveluidemme kehittämistä.

Tuemme nuorten Vamos-toimintaa
Moni huonosti voiva nuori on pudonnut koulu- ja työelämästä. Rekrytointien parissa työskentelevänä yrityksenä haluamme osaltamme pyrkiä parantamaan tilannetta ja LAURA Rekrytointi Oy teki tänäkin jouluna lahjoituksen Helsingin Diakonissalaitoksen Vamos -toiminnan tukemiseksi.

Vamos on nuorille suunnattua toimintaa, jonka tarkoituksena on vahvistaa nuoren omia voimavaroja ja tukea häntä kiinnittymään koulutukseen tai työhön. Nuorta autetaan oman tulevaisuudensuunnitelmansa rakentamisessa ja toteuttamisessa sekä löytämään tarvitsemansa palvelut. Toiminta on siinä mukana oleville nuorille vapaaehtoista ja maksutonta.

Helsingin Diakonissalaitos aloitti Vamos-toiminnan Helsingissä vuonna 2008 ja nyt työtä nuorten syrjäytymisen ehkäisemiseksi tehdään myös Espoossa, Turussa, Kuopiossa, Lahdessa sekä Oulussa. Lue lisää Vamoksen toiminnasta.

Haluamme kiittää kuluneesta vuodesta ja toivottaa menestystä uudelle vuodelle 2018!