Wirestaff Oy

Tarjoilija Vantaalle

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 16.04.2024, 0:00
  • Suljettu 21.04.2024, 23:59

Tarjoilija Vantaalle

Haemme nyt positiivisen asenteen omaavaa TARJOILIJAA toukokuussa avattavaan ravintolaan. Ravintola aukeaa Vantaalle hyvien kulkuyhteyksien päähän. Työtunnit räätälöidään toiveidesi mukaan. Kerrothan siis hakemuksessasi etsitkö osa-aikaista vai kokoaikaista työtä.

Oletko sinä reipas, oma-aloitteinen ja iloinen henkilö, jolla asiakaspalvelu on veressä? Hienoa! Meille on erittäin tärkeää, että tähän ravintolaan saadaan yhteen hiileen puhaltava ja jokaisen työpanosta kunnioittava työyhteisö, jossa viihdytään pitkään.

Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä aiempaa à la carte -tarjoilijan kokemusta sekä suomen kielen taitoa. Tarjolla on mukava työ monipuolisessa työympäristössä. Työvuorot sijoittuvat arkipäiville ja -illoille sekä viikonlopuille.

Palkkaus ja aloitus sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Mahtavaa! Täytä hakemus tämän linkin kautta https://wirestaff.likeit.fi/advert/26493868 ja olemme yhteydessä sinuun pikimmiten.

Lisätietoja:


Ada Uusinoka

ada.uusinoka@wirestaff.fi

Osaamisalue:

Wirestaff Oy

Hyvässä Wireessä!
Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija. Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.