Barona Oy

Keittiöpäällikkö Bastion Bistroon

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 22.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 06.05.2024, 23:59
  • 06.05.2024, 23:59

Keittiöpäällikkö Bastion Bistroon

Keittiöpäällikkö Bastion Bistroon, Barona Oy, Barona Horeca Oy, Helsinki

Kiinnostaisiko työskennellä tunnelmallisessa Suomenlinnassa? Bastion Bistron tiimi etsii joukkoihinsa timanttista keittön moniosaajaa, jolta sujuu kokkaamisen lisäksi johtaminen ja tuotekehitys!

Keittiöpäällikkönä vastaat ruokatoiminnan kannattavuudesta, laadusta ja sen kehittämisestä. Vastuualueisiisi kuuluu myös ostotoiminta ja varastonhallinta, ethän siis pelkää numeroita! Olet keittiöhenkilökunnan esihenkilö ja sen henkilöstön resurssoinnissa mukana. Pääset osaksi myös johtoryhmätyöskentelyä. Bastion Bistro on tapahtumatalo vailla vertaa, joten työpäivistäsi ei yksikään ole samanlainen! Tyylikkäässä juhlasalissa järjestät asiakkaan toiveiden mukaan tiimisi kanssa onnistuneesti herkullisen illallisen tai vaikka elegantin cocktail-tilaisuuden. Sesongin mukaan tapahtumat vaihtelevat pikkujouluista, rapujuhliin, valmistujaisiin, syntymäpäiviin ja hääjuhliin. Suurten tilaisuuksien menukokonaisuuksien suunnittelu on toimenkuvassa isossa roolissa. Talviaikaan ravintolassa työskennellään ajoittain yksin, joten työ sisältää myös osaksi salin puolen toimintoja. Toivomme siksi sinulla olevan niin a la carte- kuin catering kokemusta.

 Tehtävässä menestyminen vaatii kokin pätevyyttä, esihenkilökokemusta sekä anniskelu ja hygienia passia. Koska työpaikka sijaitsee Suomenlinnassa, joka on yksi Helsingin suosituimmista turistikohteista suomen kielen lisäksi englannin kielen taito on välttämätön.

Työsuhde on kokoaikainen ja tulet työllistymään Restelin kirjoille. Työtunteja on keskimäärin 112,5h kolmen viikon aikana.

Kiinnostuitko? Lähetäthän hakemuksesi meille pikimmiten, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Jätäthän hakemuksen hakulomakkeen kautta, sillä emme voi tietoturvasyistä huomioida sähköpostitse jätettyjä hakemuksia.

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Palkkaus:Sopimuksen mukaan
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:muu osa-aikatyö
Yhteystiedot:Sanna Aro-Rantanen
sanna.aro-rantanen@barona.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: