Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy

Sähköinsinööri

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 28.03.2024, 16:00
  • Haku päättyy 06.05.2024, 0:00
  • 06.05.2024, 0:00
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Sähköinsinööri

Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy (HY247) on noin 300 henkilön moniammatillinen työyhteisö, joka tarjoaa parasta kiinteistöpalvelua yliopistolaisille. Pidämme huolen siitä, että puitteet työn tekemiseen ja opiskeluun ovat ajanmukaiset, terveelliset, joustavat ja turvalliset.

Etsimme nyt sähköinsinööriä asiantuntijatehtäviin.

Arjen työssäsi toimit asiantuntijana sekä projektipäällikkönä Helsingin yliopiston kiinteistöissä korjaus- ja kunnossapitohankkeissa.  Osallistut myös PTS-suunnitteluun sekä erikseen sovittaviin alan kehityshankkeisiin ja -projekteihin.  Työkenttänäsi HY247:ssa on Helsingin yliopiston ainutlaatuinen kiinteistökanta.

Sinua odottaa eri ammattialojen osaajista koostuva työyhteisö, jossa ammattitaitoaan arvostavat työkaverisi pitävät yhteistyöllä yliopiston rattaat pyörimässä vuoden jokaisena päivänä.

Tehtävä edellyttää 

  • sähköinsinöörin tutkintoa 
  • useamman vuoden työkokemusta talotekniikan parissa
  • kokemusta sähköprojektien ohjaamisesta ja menestyksellisestä läpiviemisestä
  • sujuvaa suomen kielen ja hyvää englannin kielen osaamista
  • hyviä tietoteknisiä valmiuksia sekä kokemusta järjestelmien hyödyntämisestä tiedon tuottamisessa ja toiminnan suunnittelussa.

Arvostamme kokemusta kiinteistöjen rakennuttamisesta, energiahallinnasta sekä yleistä kiinteistöalan tuntemusta. Sähköpätevyys S1/S2  katsotaan eduksi.

Tavoitteellinen työasenne, oppimishalu ja oma-aloitteisuus ovat meillä menestyksesi avaimet. Projektien langat pysyvät käsissäsi, pidät lupauksesi ja työtehosi ei lipsu paineen alla. Teet työtäsi asiakkaalle, pärjäät yhteistyötilanteissa palveluasenteesi ja hyvien vuorovaikutustaitojesi avulla. 

 Miksi meille töihin?
 

Tarjoamme vakaan työpaikan, jossa saat käyttöösi työn menestyksekästä hoitamista tukevat ajanmukaiset työvälineet. Tarjoamme mahdollisuuden kehittää osaamistasi. HY247:laisena olet oikeutettu kattaviin työterveyspalveluihimme, koska henkilöstömme henkinen ja fyysinen hyvinvointi on meille tärkeää. Me HY247:ssa arvostamme työn ja vapaa-ajan tasapainoa.

Uskomme elinikäiseen oppimiseen ja tuemme henkilöstömme halua kouluttautua edelleen. Työssäsi yliopiston vaativien kiinteistöjen parissa sinulla on mahdollisuus kehittää omaa ammattiosaamistasi. Työkavereinasi on joukko ammattilaisia, jotka auttavat ja varmistavat onnistumisesi tehtävässä.

Tehtävän palkkaus perustuu Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy:n yrityskohtaiseen työehtosopimukseen, voit laittaa meille myös palkkatoiveesi.
 
 
Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy (HY247) on Helsingin yliopiston omistama, vuoden 2018 alussa toimintansa aloittanut in house –yhtiö. Voit tutustua meihin lisää osoitteessa www.hy247.fi.

 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Olli Moisio olli.moisio@helsinki.fi
 p. +358 50 3367959.
 Hae tehtävää jättämällä CV ja hakemuksesi rekrytointijärjestelmään 5.5.2024 klo 23.59 mennessä.

Osaamisalue: ,

Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy

Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy on Helsingin yliopiston omistama vuoden 2018 alussa toimintansa aloittanut inhouse -yhtiö. Yhtiömme tarjoaa parasta kiinteistöpalvelua yliopistolaisille, opiskelijoista työntekijöihin. Olemme reippaan 300 työntekijän palveluorientoitunut työyhteisö ja teemme työtä onnistuneen opiskelun ja työskentelyn mahdollistamiseksi suurella sydämellä.