Vantaan ja Keravan hyvinvointialue

Lähihoitaja, Keravan kotihoito 2

  • Sijainti Kerava
  • Julkaistu 25.04.2024, 13:00
  • Suljettu 16.05.2024, 16:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Lähihoitaja, Keravan kotihoito 2

Vanhusten palvelujen toimiala, Kotona asumisen palvelut
Keravan kotihoito 2
Santaniitynkatu 1 , 04250 Kerava

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue on matkalla kohti Suomen parasta hyvinvointialuetta. Uskomme yhdessä muodostettuihin arvoihimme oikeudenmukaisuus, vastuullisuus ja rohkeusOsuvatko arvot yhteen omiesi kanssa? Silloin voit olla juuri meille sopiva sote-alan tai pelastustoimen ammattilainen.

Tule sinäkin osaksi hyväntekijät-joukkuettamme!  

Etsimme sinua ammattitaitoinen ja aktiivinen LÄHIHOITAJA vakituiseen tehtävään Keravan kotihoitoon. Asiakkaamme ovat omissa kodeissaan asuvia ikäihmisiä ja vammaisia, joten kotihoidossa tehtävä työ on liikkuvaa ja itsenäistä. Päivittäisiin lähihoitajan tehtäviin sisältyy asiakkaan voinnin arviointia, asiakkaan kotona pärjäämistä tukevaa työtä sekä omahoitajuuden toteuttamista. Työ on kaksivuorotyötä, sisältäen vuoroja sekä arkena että viikonloppuna.  

Aikaisempi kokemus vanhustyöstä, vanhusten hyvän arjen mahdollistamisesta ja oman työn kehittämisestä katsotaan eduksi. Katsomme eduksi myös Apotti- ja Rai-osaamisen sekä voimassa olevan Love lääkeluvan, mutta lääkehoitoluvan voi suorittaa perehtymisaikana.  Ajokortti ja autolla ajamisen taito katsotaan vaatimukseksi, mutta käytössämme on myös autojen lisäksi sähköpyöriä.

Odotamme positiivista otetta ja motivaatiota ikäihmisten kanssa työskentelyyn sekä taitoa asiakaslähtöiseen työskentelytapaan. Työ edellyttää hyvää suomen kielen taitoa ja kykyä työskennellä itsenäisesti vaihtelevissa työskentelyolosuhteissa. Myös vasta alalle valmistuneet ovat erittäin tervetulleita joukkoomme! 

Keravan kotihoito koostuu kahdesta yksiköstä. Molemmissa yksiköissä on kaksi tiimiä, teemme jatkuvaa yhteistyötä.  Meillä työskentelee kahden esihenkilön lisäksi asiakasvastaava sairaanhoitaja, lähihoitajia, sairaanhoitajia, kodinhoitajia, hoitoapulaisia sekä lääkäri.  Pääset työskentelemään moniammatillisessa työyhteisössä, jossa kollegat ovat aina valmiita neuvomaan, opastamaan sekä ottamaan sinut mukaan hyvään työyhteisöömme.  

Asiakas on meillä keskiössä, mutta tärkeää on myös henkilökunnan hyvinvointi.  Työyhteisömme on avoin ja meillä huolehditaan perehdytyksestä ja koulutuksesta. Keravan kotihoito sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella, junaradan lähettyvillä. Meille pääset myös hyvin omalla autolla.   

Voimme aloittaa haastattelut  jo hakuajan aikana, haastattelut toteuteaan kotihoidon toimistolla tai Teamsin välityksellä.

Olet lämpimästi tervetullut meille töihin! 

 

Miksi Vantaan ja Keravan hyvinvointialue? 

Haluamme panostaa työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla    

  • lounasedun
  • 300 euron arvoisen liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työsuhdematkalippuedun
  • työterveyshuollon ennaltaehkäisevät ja yleislääkäritasoiset sairaanhoitopalvelut

Olemme kompaktin kokoinen, lähellä asiakkaita ja työntekijöitä. Tarjoamme näkymän ja työkaluja oman uran kehittämiseen. Haluamme kokeilla ja kehittää, jotta luomme parhaan hyvinvointialueen asukkaiden lisäksi myös työntekijälle. Olemme matalien raja-aitojen työyhteisö, joka on täynnä mahdollisuuksia. Meillä saat tehdä merkittävää työtä: auttaa, hoitaa ja pelastaa.

Meillä on käytössä sitoutumislisä 300 €  ajalla 01.05.2023.-30.09.2024. Sitoutumislisä maksetaan kolmen kuukauden välein.

 

Tietoa palvelussuhteesta:

Palvelussuhteen kesto: Vakituinen alkaen 20.05.2024 tai sopimuksen mukaan –
Palvelussuhteen tyyppi: Kokoaikainen
Palvelussuhteen muoto: Työsuhde
Kelpoisuusvaatimus: Lähihoitaja (Laki 817/2015 3§ tai 559/1994 5 § mukainen kelpoisuus ja oikeus käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä)
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Työajan lisätiedot: Jaksotyö, 2-vuorotyö
Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote, Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa
Tehtäväkohtainen palkka: 2456,74 eur/kk, lisäksi mahdollinen aiempaan työkokemukseen perustuva lisä.
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

 

Heräsikö kiinnostuksesi?

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Täytäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme. Kaikkien rekrytointiemme hakuaika päättyy klo 16:00.

Jäikö jokin askarruttamaan? 

Kysy rohkeasti lisätietoja, kerromme mielellämme lisää! Tässä yhteystietomme:

Kotihoidon lähijohtaja Anita Jalonen
040 6120 524. Arkisin klo 9-15 ajalla 6.5.-16.5.2024
anita.jalonen@vakehyva.fi

Kotihoidon lähijohtaja Anri Vainio
040 612 0771. Arkisin klo 9-15 ajalla 29.4.-3.5.2024
anri.vainio@vakehyva.fi

 

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella työskentelee 5 400 osaavaa asiantuntijaa ja ammattilaista. Olemme kaikki hyvantekijöitä! Keskitymme siihen, missä olemme parhaita, päätehtäväämme – autamme, hoidamme ja pelastamme. Olemme rohkeita sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen  ammattilaisia ja teemme merkittävää työtä 280 000 asukkaan parissa.  Olemme Suomen monikulttuurisin kaksikielinen hyvinvointialue. Työkielemme on suomi. 

Lue meistä lisää Meille töihin-sivullamme ja tule sinäkin hyvantekijäksi!
#VAKE #hyvantekijät

 

 

Osaamisalue: