RTK-Palvelu Oy

Autoileva siivooja Sysmään ja Hartolaan

  • Sijainti Sysmä
  • Julkaistu 29.04.2024, 10:00
  • Suljettu 24.05.2024, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Autoileva siivooja Sysmään ja Hartolaan

Tule mukaan tiimiimme! 

Etsimme motivoitunutta ja energistä siivoojaa vakituiseen työsuhteeseen monipuolisiin siivoustehtäviin Sysmään ja Hartolaan.  Mielenkiintoiset asiakaskohteemme tarjoaa vaihtelevia työtehtäviä muun muassa porraskohteissa, oppilaitoksissa, virastoissa ja terveydenhoidon tiloissa, ja nyt haemme juuri sinua pitämään yllä puhdasta ja viihtyisää ympäristöä näiden palveluiden käyttäjille.

 

Miksi liittyä joukkoomme?

Kokoaikainen työ ja joustavat vuorot: Tarjoamme vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen, joka antaa mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä työn lomassa. Vuorot sijoittuvat aamu- päivä- ja iltavuoroon tarjoten joustavuutta myös muuhun elämään.

Ammattitaitoinen tiimi: Pääset osaksi motivoitunutta ja yhteistyökykyistä tiimiä, jossa arvostetaan jokaisen panosta. Yhteisömme ilmapiiri on avoin ja kannustava, mikä luo parhaat mahdolliset edellytykset onnistumiseesi.

 

Mitä odotamme sinulta?

Aikaisempi kokemus siivoustyöstä kuten ylläpito- ja perussiivouksesta on plussaa. Työn ohessa sinulla on myös mahdollista kouluttautua alalle ja hankkia itsellesi ammattipätevyys.

Kykyä työskennellä itsenäisesti ja tiimissä. Meillä arjen haasteista ei tarvitse selviytyä yksin vaan saat tueksesi osaavat ja avuliaat työkaverit.

Positiivista asennetta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja aitoa halua kehittyä työssä.

Joustavuutta vuorojen suhteen, näin työtehtävistä tulee monipuolisia ja mielenkiintoisia. Pääset toteuttamaan itseäsi tuomalla omat taitosi kasvavaan joukkoomme.

Työssäsi tarvitset suomen kielen taitoa. Työturvallisuuskortti katsotaan eduksi. Työskennelläksesi kohteissa tarvitset ajokorttia ja omaa autoa.  

 

Tarjoamme

Arvostamme työtäsi ja palkitsemme sen asianmukaisesti. Työntekijänämme saat käyttöösi kattavat konsernityrityksen henkilöstöedut.

Pidämme huolta henkilöstömme osaamisen kehittämisestä sekä työhyvinvoinnista. RTK:n urapolut antavat henkilöstölle monipuoliset mahdollisuudet kouluttautua työn ohessa ja motivoituneella tekijällä on mahdollisuus edetä tehtävissään – pyrimme siihen, että työntekijämme työskentelevät meillä tyytyväisinä ja pitkään. Lue lisää uratarinoistamme www.rtkpalvelu.fi/tarinat/#uratarinat

 

Työsuhde

Työsuhde solmitaan toistaiseksi voimassa olevana ja töiden aloitus on sopimuksen mukaan. Työaika tehtävissä on kokoaikainen. Työsuhteessa ja palkkauksessa sovelletaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta.

 

Jos koet hyvän työyhteisön olevan sinulle merkityksellinen, viihdyt meillä varmasti! 

Lisätietoja tehtävästä saat Palveluesimies Maisa Järviseltä, 050 5651323 (ark. klo 8–16) tai maisa.jarvinen@rtkpalvelu.fi. Lähetä hakemuksesi tai vinkkaa kaverille, toimi kuitenkin mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana! (Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse saapuneita hakemuksia.)

 

RTK-Palvelu Oy
RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen monialayhtiö jo 50 vuoden kokemuksella. Yhtiön 3000 ammattilaista antaa asiakkailleen päivittäin mahdollisuuden keskittyä olennaiseen. Olemme aidosti ylpeitä liiketoimintamme jalommasta tarkoituksesta, jonka myötä olemme omistajamme kautta jo vuosikymmenten ajan tukeneet lasten ja nuorten urheilua ja hyvinvointia valtakunnallisesti.

Osaamisalue:

RTK-Palvelu Oy

RTK-Palvelu on monien mahdollisuuksien siivous- ja kiinteistöhuollon yritys reippaassa viidenkympin iässä. Olemme ylpeitä yli 3 000 työkaveristamme, joiden ansiosta palvelumme on juuri niin priimaa kuin pitääkin. Vaikka kotimurteemme onkin Rauman giäl, puhumme jo lähes 50 eri kieltä ja olemme kuin kotonamme yli 30 paikkakunnalla ympäri Suomea. Toivotamme sinut tervetulleeksi kannustavaan ja lämminhenkiseen työyhteisöön!

RTK-Palvelu - Työpaikkoja elämäntilanteesi mukaan.