Wirestaff Oy

A la carte -tarjoilija keikkatyöhön

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 13.05.2024, 9:00
  • Haku päättyy 31.05.2024, 23:59
  • 31.05.2024, 23:59

A la carte -tarjoilija keikkatyöhön

Etsitkö vaihtelevaa ja monipuolista työtä, jossa jokainen päivä on erilainen? Haluatko työskennellä nuorekkaissa ja viihtyisissä ravintoloissa? Haemme nyt uusia ammattilaisia porukkaamme!

Etsimämme henkilö

Etsimme reippaita, iloisia ja oma-aloitteisia tarjoilijoita, joilla asiakaspalvelu on veressä. Etsimällämme tarjoilijoilla olisi hyvä olla vähintään vuoden verran aiempaa à la carte -tarjoilijan työkokemusta, sujuva suomen kielen taito sekä positiivinen asenne työntekoon. Edellytämme työssä täysi-ikäsyyttä. Katsomme eduksi, jos sinulta löytyy anniskelupassi sekä hygieniapassi.

Työtehtävät

Työtehtäväsi à la carte -tarjoilijana sisältävät tilausten ottamista, pöytiintarjoilua, asiakaspalvelua, kassankäyttöä sekä yleisen siisteyden huolehtimisesta. Voit halutessasi myös tehdä tilaustarjoilijan vuoroja.

Työajat

Pääset itse valitsemaan applikaatiostamme juuri sinulle sopivat työvuorot ja täten vaikuttamaan työaikoihisi. Voit tehdä juuri niin paljon vuoroja, kun sinulle sopii.

Palkkaus

Maksamme reilun kokemuksesi mukaisen palkan sekä vuorokohtaiset lisät työehtosopimuksen mukaan. Jokaisen palkan päälle maksamme myös vähintään 9% lomakorvausta.

Kiinnostuitko?

Mahtavaa! Hakemukset toivomme tämän linkin kautta: https://wirestaff.likeit.fi/apply/27331923.

Lisätietoja

Sanni Vennola

sanni.vennola@wirestaff.fi

Tähän kyseiseen työhön vaaditaan suomen kielen taitoa. Englannin kielisenä hakijana olet tervetullut hakemaan muita WireStaffin avoimia tarjoilijan sekä ravintola-apulaisen työpaikkoja.

Fluency in the finnish language is required for this particular job. As an english-speaking applicant, you are welcome to apply for other open positions as a waiter or restaurant assistant at WireStaff.

Osaamisalue:

Wirestaff Oy

Hyvässä Wireessä!
Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija. Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.