Seure Henkilöstöpalvelut Oy

Kiertävä varahenkilö Helsingin kotihoitoon

 • Sijainti Helsinki
 • Julkaistu 26.04.2024, 9:46
 • Haku päättyy 31.05.2024, 23:59
 • 31.05.2024, 23:59

Kiertävä varahenkilö Helsingin kotihoitoon

Hei lähihoitaja! Pidätkö monipuolisesta ja itsenäisestä hoitotyöstä? Kiinnostaako sinua kuukausipalkkainen työsuhde vaihtelevissa asiakaskohteissa? Voit hyvinkin olla etsimämme seuraava seurelainen! 

Haemme nyt joukkoomme uusia varahenkilöitä Helsingin kotihoitoon! Kotihoidon varahenkilöstössä pääset vaikuttamaan arvokkaalla työlläsi kotihoidon asiakkaiden hyvinvointiin. 

Helsingin kotihoidon varahenkilönä työskentelet Seuren työntekijänä kotihoidon asiakkaiden kodeissa. Työssäsi huolehdit asiakkaiden päivittäisestä hyvinvoinnista kuten hygieniasta, ravitsemuksesta ja lääkehoidosta. Työskentelet itsenäisesti ja vastuullisesti, mutta tiimin tuki on aina käytössäsi.

Työskentelyalueesi on itse valitsemasi Helsingin kotihoidon palvelualue, mutta tiukan paikan tullen vuoroja voi olla myös muilla lähialueilla Helsingissä.

Työsuhteesi keston voit valita kiinnostuksesi mukaan ja työaikasi voi olla kokoaikainen tai osa-aikainen. Työvuorot sijoittuvat arkipäiville aamuvuoroihin klo 7.15 – 14.54. Työskentelykohde ilmoitetaan lähellä työvuoron ajankohtaa, viimeistään edellisenä arkipäivänä.

Huomioimme varahenkilön työn vaativuuden myös palkkauksessa, joten näissä työsuhteissa palkka on tavallista korkeampi. Varahenkilönä saat työsuhdeasioihin tueksesi asiantuntevat seurelaiset sekä pitkän työsuhteen edut.

Tämä työ on ollut supermukavaa, suosittelen kaikille! Tykkään tosi paljon siitä, kun pääsee tutustumaan eri työkohteisiin. Säännöllinen työaika tukee hyvinvointia.
-Sara, Seuren kiertävä varahenkilö Helsingin kotihoidossa

Kiinnostuitko jo? Hienoa! Varahenkilön työsuhde sopii sinulle, jos olet:

 • Lähihoitaja, jolla on aikaisempaa työ- tai harjoittelukokemusta kotihoidosta

Onhan sinulla myös:

 • lähihoitajan tutkinto ja Valviran sosiaali- ja terveydenhuollon rekisteröinti
 • kotihoidon Apotti-potilastietojärjestelmän käytön osaamista. Jos et ole vielä suorittanut Apottikoulutusta, voit käydä palkallisen koulutuksen Seuren kautta ennen työsuhteesi alkua.
 • lähihoitajan LOVe/LOP-pohjainen lääkehoitolupa. Sinulla on mahdollisuus suorittaa lääkehoitolupakoulutus Seuren kautta työsuhteen alussa ja antaa näytöt asiakaskohteissa.
 • Työtehtävään riittävä suomen kielen taito
 • Ajokortti on tehtävässä plussaa, mutta ei välttämätön
 • Tehtävässä edellytetään sosiaali- ja terveydenhuollon työntekijöiltä voimassa olevaa tuberkuloosiselvitystä (tartuntatautilaki § 55)

Tässä vielä työsuhteen tiedot pähkinänkuoressa:

Työskentelyalue: Eteläinen, Keskinen, Pohjoinen, Itäinen, Kaakkoinen, Koillinen, Läntinen tai Lounainen kotihoitoyksikkö. Tarvittaessa kierrät myös toisella lähialueella.

Työn kesto: Työsuhteen kesto voi olla 4-12 kk toiveesi mukaan. Aloitus sovitaan myös sinulle sopivaksi.

Työaika: 38,25 t/vk tai osa-aikatyö, työvuorot ovat ma-pe aamuvuorossa klo 7.15 – 14.54

Palkkaus: Lääkehoitoluvallisen kotihoidon varahenkilön palkka sijoittuu välille 2 906,93 – 3 197,62 €/kk 

Kuukausipalkan lisäksi maksamme mahdolliset Avaintesin mukaiset vuorotyölisät. Voit lukea lisää palkkauksestamme täältä.

Työsuhde-edut: Työterveyshuolto ja E-passi flex (kulttuuri-, liikunta- ja työmatkaetu), kun työsuhde kestää vähintään kolme kuukautta, varahenkilötiimin tuki työsuhdeasioissa ja hallinnollinen esihenkilö Seurelta.

Jos olet kiinnostunut kotihoidossa työskentelystä, mutta sinulla ei ole siitä vielä kokemusta, voit tutustua ja hakea kotihoidon perehdytykseemme tästä.

Täytä työhakemus ja jää rauhassa odottelemaan, kuulet meistä pian!

Suosittelemme myös liittämään CV:n hakulomakkeen loppuun “Lataa CV” -kohdasta.

Seuressa työsuhdeasioita hoidetaan älypuhelimella OmaSeure sovelluksen kautta. OmaSeure sovelluksen voi ladata maksutta älypuhelimille.

Jos olet jo Seuren vanha tuttu ja työskennellyt meillä viimeisen viiden vuoden aikana, voit hypätä uuden työhakemuksen yli ja aloittaa tilanteesi kartoittamisen täyttämällä tämä lomake.

Jos sinulla herää kysyttävää hakuvaiheessa, soita meille numeroon 09 329 73300 ma-to klo 10-12 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen rekrytointi@seure.fi. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi.

Hakemustasi odottaen,

Seurelaiset

Töitä ihmisille, joilla on elämä.

Seure tarjoaa sinulle mielekkään tavan tehdä töitä. Voit keikkailla silloin kun haluat tai rakentaa elämääsi sopivan urapolun. Meillä sinä päätät työelämästäsi.

Tee hakemus, uusi työ odottaa sinua.

Hakuaika päättyy 31.5.2024.

Hae työtä oheisen hakupainikkeen kautta.

Seure Henkilöstöpalvelut

Osaamisalue: