RTK-Palvelu Oy

Siivouksen palveluesihenkilö Helsinkiin

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 08.04.2024, 17:00
  • Suljettu 01.05.2024, 0:44
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Siivouksen palveluesihenkilö Helsinkiin

 

Oletko tulosorientoitunut siivousalan osaaja, joka viihtyy vastuullisessa esihenkilötehtävässä? Langat eivät putoa käsistäsi kiireenkään keskellä? Saatat olla juuri etsimämme henkilö!

Etsimme nyt kasvavaan joukkoomme Helsinkiin Palveluesihenkilöä!

Siivouksen esihenkilö- ja ohjaustehtävissä tulet vastaamaan asiakaskohteidemme siivouspalveluiden operatiivisesta suunnittelusta ja sujuvuudesta. Hakemamme tekijä on aidosti palveluhenkinen, asiakaslähtöinen ja viihtyy ajoittain kiireisessäkin työympäristössä organisoiden työnsä tehokkaasti – unohtamatta timanttista ongelmanratkontakykyä!

 

Odotamme sinulta

Asiakaslähtöisyys, luottamus, tuloksellisuus ja jatkuva kehittyminen ovat meille sydämenasioita ja toivomme, että jaat nämä arvot kanssamme.

Tehtävissä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta siivousalalta, työnjohdollisista tehtävistä sekä asiakkuuksien tuloksellisesta johtamisesta. Hakemamme henkilön tulee kyetä kommunikoimaan vaivatta niin suomeksi kuin englanniksi ja aidosti viihtyä monikulttuurisessa työympäristössä.

Tehtävänkuvan keskiössä ovat myös vahvat vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot sekä kyky toimia itseohjautuvassa esihenkilöroolissa, jossa vastaat osaltasi myös henkilöstön moraalista – esimerkillä johtaminen ja alaisten motivoiminen ovat osa päivittäistä tekemistä. 

Tässä työssä tulet tarvitsemaan ajokorttia, oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.  Myös alan ammattitutkinnosta on sinulle etua.

 

Tarjoamme sinulle

Pääset osaksi motivoitunutta ja yhteistyökykyistä tiimiä, jossa arvostetaan jokaisen panosta. Yhteisömme ilmapiiri on avoin ja kannustava, joka luo parhaat mahdolliset edellytykset onnistumiseesi.

Saat työaikoihisi joustavuutta ja mahdollisuuden sopia lomista jo tulevalle kesälle tasapainottaaksesi työtä ja vapaa-aikaasi.

Meille on tärkeää, että työssäsi sinulla on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoasi erilaisin koulutuksin. Arvostamme osaamistasi, joten haluamme olla mukana tukemassa myös tulevaisuuden urakehitystäsi osana organisaatiotamme.

Arvostamme työtäsi ja palkitsemme sen asianmukaisesti. RTK-Palvelun työntekijänä saat lisäksi käyttöösi menestyksen mahdollistavat työkalut ja kattavat konsernihenkilöstöedut sekä muita etuisuuksia.

 

Työsuhde

Työsuhde solmitaan toistaiseksi voimassa olevana ja töiden aloitus on sopimuksen mukaan. Työaika tehtävissä on kokoaikainen. Palkkaus tehtävässä on sopimuksen mukaan, aiempi kokemus- ja koulutustaustasi huomioiden. Työsuhteessa sovelletaan kiinteistöalan toimihenkilöitä koskevaa työehtosopimusta.

 

Jos koet hyvän työyhteisön olevan sinulle merkityksellinen, viihdyt meillä varmasti! 

Lisätietoja tehtävään liittyen antaa RTK-palvelu Oy:n Palvelupäällikkö Ella Viitanen (ella.viitanen@rtkpalvelu.fi)

Lähetä hakemuksesi tai vinkkaa kaverille, toimi kuitenkin mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana! (Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse saapuneita hakemuksia.)

Hakuaikaa on jatkettu 30.4 saakka, jotta mahdollisimman moni kiinnostunut hakija ehtii mukaan prosessiin. Myös kaikki tähän mennessä saapuneet hakemukset otetaan huomioon valinnoissamme.

 

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen monialayhtiö jo 50 vuoden kokemuksella. Yhtiön 3000 ammattilaista antaa asiakkailleen päivittäin mahdollisuuden keskittyä olennaiseen. Olemme aidosti ylpeitä liiketoimintamme jalommasta tarkoituksesta, jonka myötä olemme omistajamme kautta jo vuosikymmenten ajan tukeneet lasten ja nuorten urheilua ja hyvinvointia valtakunnallisesti.

Osaamisalue:

RTK-Palvelu Oy

RTK-Palvelu on monien mahdollisuuksien siivous- ja kiinteistöhuollon yritys reippaassa viidenkympin iässä. Olemme ylpeitä yli 3 000 työkaveristamme, joiden ansiosta palvelumme on juuri niin priimaa kuin pitääkin. Vaikka kotimurteemme onkin Rauman giäl, puhumme jo lähes 50 eri kieltä ja olemme kuin kotonamme yli 30 paikkakunnalla ympäri Suomea. Toivotamme sinut tervetulleeksi kannustavaan ja lämminhenkiseen työyhteisöön!

RTK-Palvelu - Työpaikkoja elämäntilanteesi mukaan.