RTK-Palvelu Oy

Kiinteistöhuollon palveluesihenkilöitä Hämeenlinnaan ja Riihimäelle

  • Sijainti Hämeenlinna
  • Julkaistu 12.04.2024, 10:00
  • Haku päättyy 31.05.2024, 23:59
  • 31.05.2024, 23:59
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Kiinteistöhuollon palveluesihenkilöitä Hämeenlinnaan ja Riihimäelle

Haluaisitko olla osa dynaamista tiimiämme, joka rakentaa tulevaisuuden menestystarinoita yhdessä? Etsimme juuri sinua, jolla on intohimoa ja taitoa ihmisten kanssa toimimiseen.

Vahvistamme Hämeen yksikköämme ja etsimme nyt kahta KIINTEISTÖHUOLLON PALVELUESIHENKILÖÄ Hämeenlinnan ja Riihimäen alueelle.

Tehtävästä ja odotuksistamme

Kiinteistönhoitajiemme esihenkilönä vastaat osaltasi asiakaskohteidemme kiinteistöhuollon operatiivisesta suunnittelusta ja arjen sujuvuudesta.

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset kokemusta työnjohtotehtävistä ja asiakkuuksien tuloksellisesta hoitamisesta. Sinulla on tehtävään tarvittava kiinteistöpalvelualan tuntemus ja/tai ammatillinen pätevyys. Ajokortin lisäksi työssä onnistuaksesi tarvitset työturvallisuuskorttia sekä tulityökorttia, joihin mahdollistamme koulutuksen.

Työskentelytapasi on asiakaslähtöinen ja ongelmanratkaisukeskeinen. Viihdyt muuttuvissa tilanteissa ja vuorovaikutus-, neuvottelu- ja yhteistyötaitosi ovat valttejasi. Olet motivoiva ja innostava esihenkilö tiimillesi ja nautit vastuullisesta ja itsenäisestä roolistasi asiakasrajapinnassa.

Tarjoamme 

Pääset osaksi motivoitunutta ja yhteistyökykyistä tiimiä, jossa arvostetaan jokaisen panosta. Yhteisömme ilmapiiri on avoin ja kannustava, joka luo parhaat mahdolliset edellytykset onnistumiseesi.

Saat työaikoihisi joustavuutta ja mahdollisuuden sopia lomista jo tulevalle kesälle, tasapainottaaksesi työtä ja vapaa-aikaasi .

Meille on tärkeää, että työssäsi sinulla on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoasi erilaisin koulutuksin. Arvostamme osaamistasi, joten haluamme olla mukana tukemassa myös tulevaisuuden urakehitystäsi osana organisaatiotamme.

Arvostamme työtäsi ja palkitsemme sen asianmukaisesti. RTK-Palvelun työntekijänä saat lisäksi käyttöösi menestyksen mahdollistavat työkalut ja kattavat konsernihenkilöstöedut sekä muita etuisuuksia.

Jos koet hyvän työyhteisön olevan sinulle merkityksellinen, viihdyt meillä varmasti!

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin yksikönpäällikkö Sami Lamminmäki (sami.lamminmaki@rtkpalvelu.fi)

Kiinteistöhuollon lisäksi tarjoamme siivous-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut. Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään!

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.  Valituille henkilöille teetetään perusmuotoinen turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua, joka saattaa vaikuttaa työsuhteen muodostumiseen.

RTK-Palvelu Oy
RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen monialayhtiö jo 50 vuoden kokemuksella. Yhtiön 3000 ammattilaista antaa asiakkailleen päivittäin mahdollisuuden keskittyä olennaiseen. Olemme aidosti ylpeitä liiketoimintamme jalommasta tarkoituksesta, jonka myötä olemme omistajamme kautta jo vuosikymmenten ajan tukeneet lasten ja nuorten urheilua ja hyvinvointia valtakunnallisesti.

Osaamisalue:

RTK-Palvelu Oy

RTK-Palvelu on monien mahdollisuuksien siivous- ja kiinteistöhuollon yritys reippaassa viidenkympin iässä. Olemme ylpeitä yli 3 000 työkaveristamme, joiden ansiosta palvelumme on juuri niin priimaa kuin pitääkin. Vaikka kotimurteemme onkin Rauman giäl, puhumme jo lähes 50 eri kieltä ja olemme kuin kotonamme yli 30 paikkakunnalla ympäri Suomea. Toivotamme sinut tervetulleeksi kannustavaan ja lämminhenkiseen työyhteisöön!

RTK-Palvelu - Työpaikkoja elämäntilanteesi mukaan.