RTK-Palvelu Oy

Siivoojia Riihimäelle ja Hyvinkäälle kesäksi

  • Sijainti Hämeenlinna
  • Julkaistu 05.04.2024, 15:00
  • Suljettu 01.05.2024, 0:44
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Siivoojia Riihimäelle ja Hyvinkäälle kesäksi

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen monialayhtiö jo 50 vuoden kokemuksella. Yhtiön 3000 ammattilaista antaa asiakkailleen päivittäin mahdollisuuden keskittyä olennaiseen. Olemme aidosti ylpeitä liiketoimintamme jalommasta tarkoituksesta, jonka myötä olemme omistajamme kautta jo vuosikymmenten ajan tukeneet lasten ja nuorten urheilua ja hyvinvointia valtakunnallisesti.

 

Kesätyöpaikkoja Riihimäellä ja Hyvinkäällä.  Onko tämä Sinun mahdollisuutesi tehdä merkityksellistä työtä?

Haemme energisiä ja oma-aloitteisia KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ siivouksen pariin. Reippaan ja motivoituneen tekijän voi olla mahdollista jatkaa työssä myös vakituisesti kesän jälkeen.

Kesätyöpaikkoja on tarjolla asiakaskohteissamme kuten esimerkiksi toimisto- ja porraskohteissa sisältäen ylläpitosiivousta ja peruspesuja sekä ikkunanpesuja. Sinun osaamisesi ja kokemuksesi perusteella yhdessä katsomme sinulle soveltuvat kohteet ja työtehtävät.

Tarjoamme  nuorille tärkeää työkokemusta. Olemme vastuullisesti toimiva työnantaja ja olemme sitoutuneet toimimaan Vastuullinen kesäduuni-kampanjan arvojen mukaisesti. Me perehdytämme sinut asiaankuuluvasti tehtäviin ja tuemme sinua koko työsuhteen ajan. Työ on kokoaikainen ja aloitus sovitaan joustavasti. Hae siis rohkeasti meille töihin!

Henkilön on oltava suomen kielen taitoinen ja 18 vuotta täyttänyt. Ajokortti on eduksi muttei pakollinen. Aiempi kokemus puhtausalalta katsotaan eduksi.  

Lisätietoja tehtävästä antaa Palveluesimies Laura Reinikainen: laura.reinikainen@rtkpalvelu.fi.  Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 30.4.2024.

Pidämme huolta henkilöstömme osaamisen kehittämisestä ja työhyvinvoinnista. Pyrimme siihen, että työntekijämme työskentelevät meillä tyytyväisinä ja pitkään.

 

Kiinnostuitko? Hae paikkaa oheisen linkin kautta jo tänään ja liity kasvavaan joukkoomme!

Ps. Mainitse hakemuksessasi ajanjakso, milloin olet käytettävissä. Kerrothan myös, oletko käytettävissä koko- vai osa-aikaisesti sekä millaisista työvuoroista olet kiinnostunut.

Osaamisalue:

RTK-Palvelu Oy

RTK-Palvelu on monien mahdollisuuksien siivous- ja kiinteistöhuollon yritys reippaassa viidenkympin iässä. Olemme ylpeitä yli 3 000 työkaveristamme, joiden ansiosta palvelumme on juuri niin priimaa kuin pitääkin. Vaikka kotimurteemme onkin Rauman giäl, puhumme jo lähes 50 eri kieltä ja olemme kuin kotonamme yli 30 paikkakunnalla ympäri Suomea. Toivotamme sinut tervetulleeksi kannustavaan ja lämminhenkiseen työyhteisöön!

RTK-Palvelu - Työpaikkoja elämäntilanteesi mukaan.