RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Rengasasentajia kevään sesonkiin, Joensuu

  • Sijainti Joensuu
  • Julkaistu 13.03.2024, 0:00
  • Suljettu 31.03.2024, 0:00

Rengasasentajia kevään sesonkiin, Joensuu

Etsimme nyt rengasasentajia kevään renkaanvaihtosesonkiin Joensuuhun!

Nyt on reippaille ja ripeille työntekijöille tarjolla renkaanvaihtotyötä kevään sesonkiin. Rengasasentajana työhösi voi kuulua mm. renkaiden asennusta ja tasapainotusta mutta myös muita alaan liittyviä tehtäviä kuten hyllytystä ja renkaiden puhdistusta. Työtä tehdään arkisin max. 8h vuoroissa sekä mahdollisesti myös lauantaisin.

Pärjätäksesi tässä työssä sinulla pitäisi olla:
– Hyvä fyysinen kunto
– Paineensietokykyä sekä oma-aloitteinen työasenne
– Kokemusta rengastöistä tai autojen kanssa työskentelystä
– Joustavuutta sekä tiimityöskentelytaitoa

Autoalan tutkinto tai muu tekninen tausta katsotaan eduksesi. Vähintään B-ajokortti sekä 18 vuoden ikä on välttämättömyys. Työt alkavat heti sesongin käynnistyessä (maalis-huhtikuu) ja kestävät n. kuukauden verran. Tulet saamaan työhön erinomaisen perehdytyksen sekä asiantuntevan tiimin tuen. Hyville tekijöille tästä työstä tarjoutuu myös mahdollisuus päästä vakituiseksi työntekijäksi.

Olisiko tämä sinun seuraava työpaikkasi? Hae pian, sillä haastattelemme jo hakuaikana ja työntekijät valitaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa HR-asiantuntija Jonne Myller, 050 341 7993, jonne.myller@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi – sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Osaamisalue: ,