Soite

Hammaslääkärin viransijaisuus Lestijokilaakson alueella

  • Sijainti Kannus
  • Julkaistu 17.01.2024, 12:00
  • Suljettu 29.04.2024, 12:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Hammaslääkärin viransijaisuus Lestijokilaakson alueella

Keski-Pohjanmaan Hyvinvointialueella Soitessa on haettavana 29.4.2024 klo: 12.00 mennessä

Hammaslääkärin viransijaisuus Lestijokilaakson alueella

 

Soite tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita suunterveydenhuollon palveluja hyvinvointialueella. Hyvinvointialueen keskuspaikka on Kokkola, jossa on tarjolla mm. keskussairaalatasoiset suun terveydenhuollon erikoishoidot. 

Etsimme Lestijokilaakson alueelle (Kannus, Toholampi) hammaslääkäriä työkaveriksi mukavaan ja joustavaan työporukkaan perhevapaan sijaisuuteen. Olisitko sinä sopiva henkilö työskentelemään iloisessa ja energisessä työyhteisössämme? Tehtävään kuuluu monipuolista hammaslääkärin vastaanottotyötä. Tehtävän pääasiallinen toimipiste on Kannus. 

Kelpoisuusehtona sijaisuuteen on hammaslääkärin pätevyys. Työ on päivätyötä, osa-aikaisesta työskentelystä voidaan keskustella. Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät voimassa olevan lääkärisopimuksen mukaisesti sekä hyvinvointialueella tehdyn työn vaativuuden arvioinnin mukaan. Olisi hienoa, jos sinulta löytyisi terveyskeskushammaslääkärin työn osaamista, kehittämismyönteisyyttä, hyviä organisointitaitoja, omia ajatuksia ja kykyä ajatuksenvaihtoon toisten kanssa, kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin sekä asiakaslähtöinen työskentelytapa.

Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48§:n mukainen rokotesuoja (Lisätietoja THL). Mikäli työ jatkuu 12 kk aikana vähintään 3 kk ajan, edellytetään rikosrekisteriotteen toimittamista (Lisätietoja Oikeusrekisterikeskus.fi). 

Avointa sijaisuutta haetaan täyttämällä sähköinen hakemus. Sähköiseen hakemukseen pyydetään liittämään CV. Sähköisessä haussa ei tarvitse toimittaa jäljennöksiä tutkinto- ja työtodistuksista, mutta on varauduttava tuomaan ne mahdolliseen haastatteluun. Sijaisuus täytetään sopivan henkilön ilmaantuessa.

Lisätietoja antavat palvelualuejohtaja Martti Lilja, puh. 044 730 7678 ja vastaava hammaslääkäri Pekka Korhonen, puh. 040 804 4220.

Tietoa Soitesta

Kokkolan seutu kasvaa ja kehittyy voimakkaasti. Alueelta voi hyvin löytyä työpaikka myös kumppanille tai puolisolle. Tutustu seudun tarjoamiin mahdollisuuksiin tarkemmin osoitteessa Kokkola Works.

Kokkola 17.1.2024

Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue

Osaamisalue: