Bolt.Works Oy

Tuotantotyöntekijä, Lieksa, Lieksa

  • Sijainti Lieksa
  • Julkaistu 26.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 21.05.2024, 23:00
  • 21.05.2024, 23:00

Tuotantotyöntekijä, Lieksa, Lieksa

Tuotantotyöntekijä, Lieksa, Lieksa, 2 paikkaa, Bolt.Works Oy, Lieksa

Etsimme asiakkaallemme DMACK Nordic Oy:lle TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ Lieksassa sijaitsevaan tuotantolaitokseen.

DMACK on menestynyt rengasvalmistaja, jonka tuotteita käytetään maailman haastavimmissa ralliolosuhteissa. DMACK on kasvanut vuosien saatossa huimaa vauhtia ja tuotteita valmistetaan yli 70 maahan. DMACK Nordic Oy on erikoistunut erityisesti Pohjoismaiden markkinoille suunniteltuihin polkupyörän talvirenkaisiin, joita valmistetaan Lieksassa sijaitsevalla tehtaalla.

Tulet työskentelemään polkupyörän ulkorenkaiden valmistajana ja työnkuvaasi kuuluu pääasiassa kokoonpanotehtävät sekä renkaiden paistaminen. Tämän lisäksi pääset tekemään renkaiden nastoituksia sekä muita mahdollisia asiakkaan osoittamia tuotantotehtäviä.

Katsomme eduksesi, mikäli sinulta löytyy aiempaa taustaa teollisuusalalta, mutta saat tehtävään kattavan perehdytyksen, eikä aiempi kokemus ole vaatimuksena. Tärkeimpänä vaatimuksena onkin, että olet motivoitunut tekijä, joka oppii mielellään uutta ja teet työsi tunnollisesti. Voimassa oleva työturvallisuuskortti katsotaan myös eduksesi.

Tulet työskentelemään työssäsi kumin parissa, joten työ ei sovellu kumiallergiselle tai hajuyliherkkyydestä kärsivälle henkilölle.

Bolttilaisena sinulle kuuluvat:

+ Tes ja kokemukseen pohjautuva palkkaus
+ Laadukas työterveyshuolto
+ Turvalliset työvaatteet ja varusteet
+ Bonusta hyvin tehdystä työstä

Kyseessä on 2-vuorotyö, jota tehdään aamu- ja iltavuoroissa. Palkkaus kumialan työehtosopimuksen mukaan.

Työt alkavat heti hyvien tekijöiden löydyttyä ja kyseessä on vakituinen työsuhde, joka solmitaan aluksi Bolt.Worksin kanssa kuuden kuukauden ajaksi, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus siirtyä asiakkaamme kirjoille.

Valinnat tehdään heti sopivien työntekijöiden löydyttyä, haethan siis pikaisesti! Hae tehtävään sähköisesti Bolt.Works-sovelluksessa tai verkkosivujemme kautta. Täytäthän hakijaprofiilisi huolellisesti. Kerro meille itsestäsi ja liitä työnhakijaprofiiliisi ajantasainen CV sekä voimassa olevat ammattipätevyydet ja -kortit kuvineen sekä voimassaoloaikoineen. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Ota sosiaalisen median kanavamme seurantaasi:
Facebook: @boltjoensuu
Instagram: @bolt.worksjoensuu

Heräsikö sinulle kysyttävää tästä tehtävästä? – Voit olla meihin yhteydessä Bolt.Works-sovelluksen chatissa!

Palkkaus:Aikapalkka
Työ alkaa:06.05.2024
Työn kesto:6 – 12 kk, Sopimuksen mukaan
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Kokkonen, Arttu, arttu.kokkonen@bolt.works, +358505236596
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: