RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Työntekijöitä teollisuuteen ja tuotantoon

  • Sijainti Liperi
  • Julkaistu 02.05.2024, 0:00
  • Suljettu 26.05.2024, 23:59

Työntekijöitä teollisuuteen ja tuotantoon

Etsimme nyt eri asiakasyrityksillemme työntekijöitä teollisuuden ja tuotannon tehtäviin!

Työvoiman kysynnän jatkuvasti kasvaessa haemme nyt teollisuuden ja tuotannon osaajia erilaisiin työtehtäviin. Tarjolla on eri pituisia työsuhteita lyhyistä keikkatöistä jopa vakituisiin työsuhteisiin. Tämä on erinomainen mahdollisuus hakea myös kesätöitä teollisuudesta.

Työpaikat sijoittuvat pääasiallisesti Joensuuhun sekä lähialueille, riippuen missä haluat työskennellä ja onko sinulla auto käytössäsi. Menestyäksesi näissä työtehtävissä sinulta vaaditaan työtätekevää asennetta, sorminäppäryyttä sekä halua oppia uutta. Työkokemus teollisuudessa tai vastaavissa työtehtävissä katsotaan sinulle eduksi.

Työtehtävät vaihtelevat avustavista tehtävistä ammattiosaamista vaativiin tehtäviin ja työnimikkeet voivat olla mm.

– Prosessi- tai tuotantotyöntekijä
– Kokoonpanija
– Laadunvalvoja
– Varastotyöntekijä
– Ruiskuvaluasettaja

Tulet saamaan työtehtäviin erinomaisen perehdytyksen asiantuntevalta tiimiltä. Työstä maksetaan vähintään TES:n mukaista palkkaa asiaankuuluvine lisineen. Työajat ja -vuorot vaihtelevat alasta ja tehtävästä riippuen.

Kiinnostuitko? Hae pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa ja työt voivat alkaa nopeallakin aikataululla! Kerro hakemuksessasi millaista työtä etsit ja millä aikavälillä haluaisit sitä tehdä.

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-asiantuntija Jonne Myller, 050 341 7993, jonne.myller@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi – sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Osaamisalue: ,