Nurmijärven kunta

Kohtaamispaikkakoordinaattori

  • Sijainti Nurmijärvi
  • Julkaistu 18.03.2024, 8:00
  • Suljettu 08.04.2024, 15:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Kohtaamispaikkakoordinaattori

Nurmijärvi – positiivinen ilmiö 

Nurmijärvi on reilun 44 000 asukkaan kasvukunta, jonka palveluksessa työskentelee noin 1800 ammattilaista. Kurkkaa lisää kuntamme arkeen mm. Instagramissa, Facebookissa ja www.nurmijarvi.fi.

Oletko sinä meidän uusi ilmiöntekijämme?

Etsimme liikunta- ja hyvinvointipalveluihin kohtaamispaikkakoordinaattoria vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan, työaika 36,25 h/vko.

  • Nurmijärven kunnan kohtaamispaikkatoiminnan tavoitteena on vahvistaa lasten ja perheiden osallisuutta, vuorovaikutusta ja voimavaroja sekä tukea perheiden hyvää arkea, yhteisöllisyyttä ja hyvinvointia. Kohtaamispaikka on osa Keski-Uudenmaan perhekeskusverkostoa. Kunnan kohtaamispaikka toimii myös kaikenikäisten kuntatalaisten monimuotoisena palvelupisteenä, joka edistää eri-ikäisten kuntalaisten yhteisöllisyyttä, hyvinvointia sekä toimii mm. hyvinvointialueen liikkuvien palveluiden toimipisteenä.
  • Kohtaamispaikkakoordinaattori toimii kohtaamispaikan vastuuhenkilönä ja käytännön työn koordinaattorina, osallistuen myös käytännöntyöhön yhdessä muun henkilöstön kanssa. Koordinaattori johtaa kohtaamispaikan verkosto- ja sidosryhmätyötä sekä yhteistyömallien suunnittelusta yhteistyössä kunnan vapaa-aikapalveluiden, hyvinvointialueen, kolmannen ja neljännen sektorin sekä muiden yhteistyötahojen kanssa.
  • Lisäksi kohtaamispaikkakoordinaattori osallistuu kunnassa tehtävään hyvinvoinnin edistämistyöhön asiantuntijana.
  • Kohtaamispaikkakoordinaattori vastaa myös kohtaamispaikan ulkoisesta viestinnästä ja markkinoinnista sekä sidosryhmien ja verkostojen välillä.
  • Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää kuntasektorin tuntemusta ja näkemystä kunnassa tehtävästä hyvinvoinnin edistämistyöstä. Lisäksi edellytetään hyviä johtamis- ja kehittämistaitoja, monipuolista viestintäosaamista sekä hyvää suullista ja kirjallista osaamista.
  • Kokemus monipuolisesta verkostotyöstä ja yhdistysyhteistyöstä katsotaan eduksi.

Tehtävässä sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) sekä Nurmijärven kunnan työn vaativuuden arvioinnin mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 3028,26 euroa kuukaudessa. Lisäksi voidaan maksaa työkokemuslisää aiemman työkokemuksen perusteella. KVTES:n mukainen työkokemuslisä on 3 % tai 8 % tehtäväkohtaisesta palkasta, olennaisesta kokemuksesta riippuen. Tehtäväkohtainen palkka korottuu 1.6.2024 alkaen yleiskorotuksella, joka on suuruudeltaan 2,27 prosenttia.

Lisätietoja tehtävästä antaa liikunta- ja hyvinvointipäällikkö Kaisa Laine puh. 040 317 2050 kaisa.laine@nurmijarvi.fi

Hakuaika päättyy 8.4.2024 klo 16.00. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset pyydetään esittämään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Odotamme yhteydenottoasi!

Osaamisalue: