Mäntsälän kunta

Suomen kielen ja kirjallisuuden lehtori

  • Sijainti Mäntsälä
  • Julkaistu 20.06.2023, 9:00
  • Suljettu 04.07.2023, 12:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Suomen kielen ja kirjallisuuden lehtori

Mäntsälä – Suuntana paras arki!

Mäntsälän opetuspalveluissa toimintaamme ohjaa asiakaspalvelun näkökulma. Palveluiden keskiössä ovat lapset ja nuoret.  Meitä yhdistää yhteinen tavoite oppilaiden ja henkilöstön hyvinvoinnin, pedagogiikan ja turvallisen oppimisympäristön kehittämiselle.  Uskomme vastuulliseen työotteeseen ja tiimimäiseen työskentelytapaan. Tule mukaan rakentamaan yhdessä parhaan arjen paikkakuntaa. Toimimme tänään – katsomme tulevaan.

Mäntsälän kuntaan haetaan uudelleen suomen kielen ja kirjallisuuden lehtorin (402113) sijaista ajalle 4.9.2023-1.6.2024. Tehtävän sijoituspaikka on tehtävän alkaessa Ehnroosin koulu. Aiemmassa haussa mukana olleet huomioidaan valinnassa.

Etsimme työhön sitoutuvaa, innostunutta, oma-aloitteista ja luovaa henkilöä mukaan joukkoomme. Hakijalta odotamme hyviä yhteistyötaitoja, opetussuunnitelman tuntemusta ja soveltamista opetuksen arjessa sekä erilaisten oppijoiden huomioimista opetuksessa.  

Ehnroosin yläkoulu sijaitsee lähellä Mäntsälän keskustaa kulttuurihistoriallisesti arvokkaassa ympäristössä. Elokuussa 2022 aloitimme uudessa koulurakennuksessa, joten olet tervetullut rakentamaan oppilaiden ja henkilökunnan hyvinvointiin ja turvallisuuteen panostavaa toimintakulttuuria. Ehnroosin koulu ja Myllymäen alakoulu yhdistyivät hallinnollisesti 1.8.2022.

Ehnroosin koulu on noin 400 oppilaan yläkoulu. Yleisopetuksen luokkien lisäksi koulussa on TiKu- luokkia (tiede- ja kulttuurilinja), erityisopetuksen pienluokkia ja joustavan perusopetuksen jopo- luokkia. Henkilöstö on asiantuntevaa, ahkeraa ja iloista.

Tutustu Ehnroosin koulun kotisivuihin osoitteessa: https://peda.net/mantsala/ehnroosin-koulu

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/98 mukaan. Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset tulee esittää ja jättää niistä kopiot haastattelijoille mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Palkka määräytyy OVTES:n mukaan.

Tehtävän täytössä noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Mäntsälä on koulutus- ja kehitysmyönteinen kunta. Tuemme työssä jaksamista ePassin kulttuuri- ja liikuntaedun avulla. Meillä on käytössä myös Hyvä teko-hyvä työ -palkkio, jota työkaverit, työyhteisö tai esihenkilö voivat ehdottaa työyhteisön timanteille.

Valitun on toimitettava nähtäväksi lain nro 504/2002 mukainen rekisteriote ja (pyydettäessä) toimitettava todistus terveydentilastaan.

Hakemus toimitetaan sähköisesti Avoimet työpaikat – Mäntsälän kunta (mantsala.fi)

Hakuaika päättyy 4.7.2023 klo 12.00.

Tiedustelut: Ehnroosin ja Myllymäen koulun rehtori Jorma Malmivuori puh 040 314 5310, virka-apulaisrehtori Roni Vinnari, puh 040 314 5350 sähköposti etunimi.sukunimi@mantsala.fi

Mäntsälä on vireä ja vehmas kunta, jossa eletään turvallista, ihmisenkokoista arkea sujuvien palveluiden, monipuolisten vapaa-ajan mahdollisuuksien ja kätevien liikenneyhteyksien äärellä. Kunnan keskeiset arvot, turvallisuus, osallistava yhteisöllisyys ja vastuullinen, kehittävä vire ohjaavat toimintaamme. Haluamme olla parhaan arjen paikkakunta, jossa on hyvä elää, työskennellä ja yrittää.

Osaamisalue:

Mäntsälän kunta

Luonnonläheinen Mäntsälä on mahdollisuuksien kunta asua ja yrittää toimivien liikenneyhteyksien varrella. www.mantsala.fi