Mäntsälän kunta

Luokanopettaja

  • Sijainti Mäntsälä
  • Julkaistu 17.04.2024, 13:00
  • Haku päättyy 06.05.2024, 12:00
  • 06.05.2024, 12:00
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Luokanopettaja

Mäntsälä – Suuntana paras arki!

Mäntsälän opetuspalveluissa toimintaamme ohjaa asiakaspalvelun näkökulma. Palveluiden keskiössä ovat lapset ja nuoret. Meitä yhdistää yhteinen tavoite oppilaiden ja henkilöstön hyvinvoinnin, pedagogiikan ja turvallisen oppimisympäristön kehittämiselle. Uskomme vastuulliseen työotteeseen ja tiimimäiseen työskentelytapaan. Tule mukaan rakentamaan yhdessä parhaan arjen paikkakuntaa. Toimimme tänään – katsomme tulevaan.

Haemme opetuspalveluihin luokanopettajaa (402095) määräaikaiseen virkasuhteeseen ajalle 5.8.2024-31.5.2025 . Sijaisuuden sijoituspaikka on tehtävän alkaessa Hepolan koulu ja 4. vuosiluokka.

Etsimme työstään innostunutta ja uuteen uteliaasti suhtautuvaa luokanopettajaa työpari- ja tiimiopettajuuteen. Työsi tukena on kannustava ja ratkaisukeskeinen moniammatillinen työyhteisö. Meillä työskennellään yhdessä lasten ja nuorten oppimisen sekä kasvun tueksi arvostaen jokaisen työyhteisön jäsenen osaamista. Osallisuus, vaikuttaminen sekä kuulluksi tuleminen ovat Hepolassa keskeisiä asioita oli kyseessä sitten lapsi, nuori tai aikuinen. Toimimme lapsilähtöisesti ja arvostamme vankkaa pedagogista osaamista sekä positiivista ja ratkaisukeskeistä työotetta. 

Odotamme sinulta vastuullisuutta, joustavuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja valmiutta yhteisopettajuuteen. Edellytämme opetussuunnitelman mukaista pedagogista osaamista sekä hyviä ryhmänhallintataitoja ja -ideoita. 

Hepolan koulu sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Mäntsälässä, alle 10 min. kävelymatkan päässä juna-asemalta. Hepolan koulussa opiskelee noin 170 oppilasta tuen eri asteilla.  Aikuisia Hepolassa on eri työtehtävissä yli 50. 

Tutustu Mäntsälän kouluihin.  

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/98 mukaan. Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.  Muodollisesti kelpoisten hakijoiden puuttuessa voidaan tehtävä täyttää määräaikaisesti.

Palkkaus ja virkasuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen opetushenkilöstön virkaehtosopimuksen (OVTES) mukaan. 

Viran täytössä noudatetaan kolmen kuukauden koeaikaa. 

Mäntsälä on koulutus- ja kehitysmyönteinen kunta. Tuemme työssä jaksamista ePassin liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun avulla. Meillä on käytössä myös Hyvä teko – hyvä työ -palkkio, jota työkaverit, työyhteisö tai esihenkilö voivat ehdottaa työyhteisön timanteille.  

Virkaan valitun on pyydettäessä toimitettava selvitys terveydentilastaan (KVhL 7 §) ja lisäksi toimitettava rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi, 504/2002) viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Jätä hakemus hakemuksesi sähköisesti 6.5.2024 klo 12.00 mennessä osoitteessa: Avoimet työpaikat – Mäntsälän kunta (mantsala.fi) Liitä hakemukseen hakukirje ja ansioluettelosi. 

 Lisätietoja: rehtori Taina Ahonen, puh.  040 314 5320 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@mantsala.fi.

Mäntsälä on vireä ja vehmas kunta, jossa eletään turvallista, ihmisenkokoista arkea sujuvien palveluiden, monipuolisten vapaa-ajan mahdollisuuksien ja kätevien liikenneyhteyksien äärellä. Kunnan keskeiset arvot, turvallisuus, osallistava yhteisöllisyys ja vastuullinen, kehittävä vire ohjaavat toimintaamme. Haluamme olla parhaan arjen paikkakunta, jossa on hyvä elää, työskennellä ja yrittää.

 

Osaamisalue:

Mäntsälän kunta

Luonnonläheinen Mäntsälä on mahdollisuuksien kunta asua ja yrittää toimivien liikenneyhteyksien varrella. www.mantsala.fi