Palvelualojen ammattiliitto PAM ry

Työelämätiedottaja ( 3 hlö), koko Suomi

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 25.04.2024, 11:00
  • Haku päättyy 21.05.2024, 23:59
  • 21.05.2024, 23:59
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Työelämätiedottaja ( 3 hlö), koko Suomi

Palvelualojen ammattiliitto PAM ry on yksityisillä palvelualoilla työskentelevien ammattiliitto. PAMiin kuuluu noin 190 000 jäsentä, joista naisia on 75 %. Suurin osa PAMin jäsenistä työskentelee vähittäiskaupassa, matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajanpalveluissa, kiinteistöpalveluissa sekä vartiointialalla. PAM neuvottelee palvelualoille työehtosopimukset ja valvoo jäsentensä etuja työpaikoilla. Työelämän asiantuntijana PAM parantaa jäsentensä toimeentuloa, työsuhdeturvaa ja elämisen laatua.

 

Etsimme nuorekkaaseen tiimiimme määräaikaisia 

TYÖELÄMÄTIEDOTTAJIA 

Oletko etsimämme henkilö? Etsimme innokasta, esiintymiskykyistä ja ulospäin suuntautunutta henkilöä vahvistamaan työelämätiedotustiimiämme. 

Etsimme työelämätiedottajia (3) määräaikaiseen työsuhteeseen 5.8.2024 – 8.11.2024 väliselle ajalle. 

Työtehtäviin kuuluu opiskelijajäsenten hankinta ja työelämäluentojen pitäminen palvelualojen ammatillisissa oppilaitoksissa sekä messuilla. Työelämätiedotuksen tarve on koko Suomen alueella ja tiimin alueellinen vastuujako tarkentuu valintaprosessissa. 

Opiskelijajäsenemme koostuvat pääasiassa merkonomi-, datanomi-, kokki-, tarjoilija-, siivooja-, kiinteistöpalvelu-, vartija-, parturi-kampaaja-, kosmetologi-, restonomi- ja tradenomi- opiskelijoista. 

Hakijalta edellytämme oma-aloitteisuutta, esiintymistaitoja, hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa sekä tietoteknisiä perusvalmiuksia. Englannin kielen osaaminen katsotaan hakijalle eduksi.

Tehtävään valittaessa järjestö- ja koulutustoiminnan tuntemus katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä.  Valinnassa huomioidaan aiempi kokemus vastaavista tehtävistä. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta. 

Tarjoamme reilun ja joustavan työyhteisön, kilpailukykyisen palkan sekä hyvät työsuhteen edut. Tueksesi saat ammattitaitoiset ja aktiiviset työtoverit sekä muun organisaation osaavan tuen. Tuemme tehtävässä kehittymistäsi.  

Tehtävä on kokoaikainen ja työsuhde on tehtävän projektiluontoisuuden vuoksi määräaikainen alkaen 5.8.2024 tai sopimuksen mukaan ja päättyy 8.11.2024

Lähetä hakemuksesi 21.5. mennessä. 

 

Lisätietoja tehtävästä antaa järjestöasiantuntija Serveh Khalili, p. 046 6005 857. 

Osaamisalue: , ,