Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

SOSIAALITYÖNTEKIJÄ, Mäntsälän perheneuvola

  • Sijainti Mäntsälä
  • Julkaistu 22.03.2024, 8:30
  • Suljettu 04.04.2024, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

SOSIAALITYÖNTEKIJÄ, Mäntsälän perheneuvola

Sosiaalityöntekijä: Mäntsälän perheneuvolan tiimi hakee työkaveria.

Jos olet kiinnostunut monipuolisesta ja vaikuttavasta lapsiperheiden kanssa tehtävästä asiantuntijatyöstä osana moniammatillista työyhteisöä sekä työpaikasta, jossa on tarjolla yksilötyönohjaus, mielenkiintoisia koulutuksia sekä työtehtävä: tämä on Sinun! 

Tuotamme Keusoten perheneuvoloissa 1.1.2024 alkaen sote-integraatiopalveluna sekä sosiaalihuoltolain mukaista kasvatus- ja perheneuvontaa että terveydenhuoltolain mukaista lasten mielenterveys- ja päihdepalvelua. 

Sosiaalityöntekijä työskentelee perheneuvolassa alle 13-vuotiaiden lasten perheiden kanssa toteuttaen sosiaalihuoltolain mukaista kasvatus- ja perheneuvontaa, joka sisältää tukea vanhemmuuteen, lapsen kasvuun ja kehitykseen sekä pari- ja perhesuhteisiin. Sosiaalityöntekijä toimii aktiivisesti myös perheen yhteistyöverkostoissa sekä tarjoaa konsultointia muille ammattilaisille. Työtehtävään tulee kuulumaan jatkossa sosiaalihuoltolain mukainen palvelutarpeen arviointi tuottamistamme kasvatus- ja perheneuvolan palveluista. Tähän liittyen sosiaalityöntekijöiden toimet tullaan muuttamaan virkasuhteisiksi.
 
Mäntsälän perheneuvolassa työskentelee ammattiryhmittäin kaksi sosiaalityöntekijää, kolme psykologia, sairaanhoitajaa, osa-aikainen lääkäri ja perheneuvolapalvelujen esihenkilö. Käytössämme on lisäksi lastenpsykiatrin konsultaatio. Työsi tukena on moniammatillinen ja osaava työyhteisö, jota hyödynnämme laadukkaan ja asiakaslähtöisen palvelun tuottamisessa. Työpiste sijaitsee n. 30 minuutin junamatkan päässä Helsingin keskustasta. 

Saat työsi alkuun kattavan perehdytyksen ja käytössäsi on työhuone sekä työvälineet, jotka mahdollistavat myös etätyön tekemisen. Saat säännöllisen yksilötyönohjauksen ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi täydennyskoulutuksin. Olemme perheneuvoloissa tarjonneet koulutusta mm. kognitiiviseen lyhytterapeuttiseen työotteeseen, Cool Kids- ja Ihmeelliset vuodet -menetelmiin sekä Theraplay-koulutusohjelmaan. Käytössäsi on lisäksi Epassi ja terveyspainotteinen työterveyshuolto.

Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kehittämismyönteistä ja positiivista asennetta. Arvostamme työkokemusta lasten ja perheiden kanssa työskentelystä ja työtehtävään soveltuvia jatko-, lisä- ja täydennyskoulutuksia. 

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilölain (817/2015) 7§ mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa huomioimme myös alan opiskelijat, joilla vaadittavat opinnot. 

Tietoja palvelussuhteesta: 

  • Vakituinen työsuhde alkaen sopimuksen mukaan.
  • Tehtäväkohtainen palkka on 3946,18 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • Työaika 37,75 h/vko
  • Tutustu rekrytointisivuston kautta Keusoteen sekä rekrytointiprosessiimme. Lue meidän työsuhde-eduista (mm. Epassi 200e, työterveyshuolto) sekä näe tehtävään mahdollisesti vaadittavat todistukset/luvat. Avaa rekrytointisivu tästä.  

Lisätietoja antaa perheneuvolapalvelujen esihenkilö Katriina Rauanmaa, jonka tavoittaa arkisin klo 8–16 välillä puhelimitse 050 497 3459, katriina.rauanmaa@keusote.fi

Hakuaika päättyy 4.4.2024 klo 14.00.

Osaamisalue:

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Keski-Uudenmaan sote - Keusote, on yksi edelläkävijöistä hyvinvointialueella. Olemme tehneet sujuvasti työtä yhdessä jo vuodesta 2019 alkaen, joten meillä on tarjottavana valmis kehitysmyönteinen organisaatio työntekijöillemme. Hyvinvointialueet vastaavat sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen palveluista. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Meillä Keusotessa työskentelee yli 4000 alansa ammattilaista - tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.