Vantaan ja Keravan hyvinvointialue

Sairaanhoitaja, kuntouttavan sijaishuollon yksikkö, Kataja

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 02.04.2024, 13:00
  • Suljettu 29.04.2024, 16:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Sairaanhoitaja, kuntouttavan sijaishuollon yksikkö, Kataja

Lasten, nuorten ja perheiden palvelujen toimiala, Perheiden erityispalvelut
Kuntouttavan sijaishuollon yksikkö, osasto Kataja
Tammirinteentie 2 , 01760 Vantaa

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue on matkalla kohti Suomen parasta hyvinvointialuetta. Uskomme yhdessä muodostettuihin arvoihimme oikeudenmukaisuus, vastuullisuus ja rohkeusOsuvatko arvot yhteen omiesi kanssa? Silloin voit olla juuri meille sopiva sote-alan tai pelastustoimen ammattilainen.

Tule sinäkin osaksi hyväntekijät-joukkuettamme!  

Etsimme Vantaan ja Keravan Hyvinvointialueen Kuntouttavan sijaishuollon yksikköön motivoitunutta ja lastensuojelutyöstä innostunutta sairaanhoitajaa (sairaanhoitaja AMK) vahvistamaan uutta osastoamme Katajaa!

Katajassa tarjoamme 7–12-vuotiaille neuropsykiatrisesti oireileville lapsille mahdollisuuden pitkäaikaiseen kodinomaiseen sijoitukseen, joka huomioi lapsen yksilölliset tarpeet yhteistyössä lasta hoitavien tahojen ja vanhempien kanssa. Tavoitteemme on tukea vanhempia ymmärtämään oman lapsensa erityisyyttä ja luoda lapselle turvallinen arki, joka kantaa myös kotona vanhempien kanssa.

Sairaanhoitajana tuot työryhmään ja asiakkaille oman asiantuntemuksesi terveydenhuollon näkökulmasta. Terveyteen ja hyvinvointiin liittyvien osa-alueiden arviointi, ohjaus ja neuvonta sekä terveydenhuollon kanssa tehtävä yhteistyö ovat osaamistasi osastotyön lisäksi. Sinulla on ymmärrystä hyvinvoinnin ja terveyden edistämisestä sekä osaat hyödyntää tätä tietoa asiakkaiden kuntoutumisen tukemiseksi. Sairaanhoitajana vastaat osaston lääkehoidon toteuttamisesta.  Työ on jaksotyötä (epäsäännöllinen 3-vuorotyö), joka on aamu- ja iltapainotteista saattaen sisältää myös yövuoroja.

Mitä tarjoamme Sinulle:

  • Panostamme arvostavaan, mahdollistavaan ja ammatillisuutta tukevaan lähijohtamiseen. Jokaisella työntekijällä on mahdollisuus saada tukea ja ohjausta omassa työssään sekä kehittyä ammatillisesti.
  • Pyrimme huomioimaan työntekijöidemme yksilölliset toiveet ja tarpeet työvuorosuunnittelussa. 
  • Uskomme yhteiseen kehittämiseen ja työntekijöidemme näkemysten arvokkuuteen. 

Meillä on käytössä 1.3.-30.9.24 sitoutumislisä 300 e, joka maksetaan kolmen kuukauden välein peruspalkan lisäksi.

Arvostamme hakijoilla lastensuojelun laitoshoidon sekä käytöshäiriöisten ja neuropsykiatrisesti oireilevien lasten hoidon kokemusta.

Työ sisältää lasten kanssa liikkumista talon autolla. Arvostamme ajorttia ja ajotaitoa pääkaupunkiseudulla.

Kataja on osa Kuntouttavan sijaishuollon yksikön laitoskokonaisuutta. Muita lastensuojelulaitoksiamme ovat Asola, Harjula sekä Vuorikumpu. Meillä on pitkä kokemus lastensuojelun laitoshoidosta ja yksikkömme vastaa hyvinvointialueella omasta pitkäaikaisesta lastensuojelun laitoshoidosta.

Kuntouttavan sijaishuollon yksikkö kuuluu Perheiden erityispalvelujen palvelualueeseen ja sen alla Lastensuojelun sijaishuollon tehtäväalueeseen.

Haastattelut aloitetaan hakuaikana ja paikka täytetään sopivan hakijan löydyttyä.

 

 

Miksi Vantaan ja Keravan hyvinvointialue?  

Haluamme panostaa työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla     

  • lounasedun 
  • 300 euron arvoisen liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työsuhdematkalippuedun 
  • työterveyshuollon ennaltaehkäisevät ja yleislääkäritasoiset sairaanhoitopalvelut 

Olemme kompaktin kokoinen, lähellä asiakkaita ja työntekijöitä. Tarjoamme näkymän ja työkaluja oman uran kehittämiseen. Haluamme kokeilla ja kehittää, jotta luomme parhaan hyvinvointialueen asukkaiden lisäksi myös työntekijälle. Olemme matalien raja-aitojen työyhteisö, joka on täynnä mahdollisuuksia. Meillä saat tehdä merkittävää työtä: auttaa, hoitaa ja pelastaa

Tutustu tuleviin työkavereihisi > Töissä VAKEssa -blogit 

 

Tietoa palvelussuhteesta:

Palvelussuhteen kesto: Vakituinen alkaen 03.06.2024 tai sopimuksen mukaan –
Palvelussuhteen tyyppi: Kokoaikainen
Palvelussuhteen muoto: Työsuhde
Kelpoisuusvaatimus: Sairaanhoitaja (Laki 559/1994 5§ mukainen laillistus)
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Työajan lisätiedot: Jaksotyö
Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote, Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta, Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan (tartuntatautilaki § 55)
Tehtäväkohtainen palkka: 2802,42 eur/kk, lisäksi mahdollinen aiempaan työkokemukseen perustuva lisä + sitoutumislisä 300e, joka maksetaan 3 kk välein 30.9.24 asti.
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

 

Heräsikö kiinnostuksesi?

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Täytäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme. Kaikkien rekrytointiemme hakuaika päättyy klo 16:00. 

Jäikö jokin askarruttamaan?  

Kysy rohkeasti lisätietoja, kerromme mielellämme lisää! Tässä yhteystietomme: 

Lastensuojelulaitoksen lähijohtaja Janne Vaaralahti
0400703936. Yhteydenotot 15.4.-29.4.2024 virka-aikana klo 8-16
janne.vaaralahti@vakehyva.fi

Vastaava ohjaaja Anu Ström
0503121878. Yhteydenotot 2.4.-14.4.2024 virka-aikana klo 8-16.
anu.strom@vakehyva.fi

 

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella työskentelee 5 400 osaavaa asiantuntijaa ja ammattilaista. Olemme kaikki hyvantekijöitä! Keskitymme siihen, missä olemme parhaita, päätehtäväämme – autamme, hoidamme ja pelastamme. Olemme rohkeita sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen  ammattilaisia ja teemme merkittävää työtä 280 000 asukkaan parissa.  Olemme Suomen monikulttuurisin kaksikielinen hyvinvointialue. Työkielemme on suomi. 

Lue meistä lisää Meille töihin-sivullamme ja tule sinäkin hyvantekijäksi!
#VAKE #hyvantekijät 

 

Osaamisalue: