Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Lääkäriksi Keusoteen

 • Sijainti Uusimaa
 • Julkaistu 19.09.2023, 11:00
 • Haku päättyy Jatkuva haku
 • Jatkuva haku
 • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Lääkäriksi Keusoteen

Oletko vastavalmistunut tai jo pidemmän kokemuksen omaava yleislääkäri? Keusote tarjoaa ison lääkäripoolin, jossa et ole yksin.

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue vastaa perusterveydenhuollon järjestämisestä Hyvinkään, Järvenpään, Mäntsälän, Nurmijärven, Pornaisten ja Tuusulan alueella. Keusoteen on hyvät julkiset kulkuyhteydet ja omalla autolla kuljet sujuvasti ruuhkaa vastaan pääkaupunkiseudulta. 

Toiminta-ajatuksenamme on tuottaa asiantuntevaa palvelua potilaan tarpeet huomioiden ja voimavaroja tukien. Meillä on tekemisen meininki ja loistava, innovatiivinen porukka, jossa kannustamme ja tuemme toisiamme. 

Mitä Keusote mahdollistaa Sinulle:

 • Monipuolisen työnkuvan, joka voidaan räätälöidä kiinnostuksesi mukaan.
 • Kilpailukykyisen palkan, joka määräytyy Keusoten palkkatason, että LS:n mukaan. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää. 
 • Viikoittaiset yhteiskoulutukset ja konsultaatiotunnit. 
 • Mahdollisuuden laajoihin, yhteisiin koulutusmahdollisuuksiin.
 • Kehityshenkisen työympäristön hyvät konsultaatio- ja tutkimusmahdollisuudet.
 • Meillä on mahdollisuus myös sektorityöhön sekä osittaiseen etätyöhön. 
 • Käytössämme on Omni360 potilastietojärjestelmä.
 • Tutustu lääkäreiden työtarjottimeen sekä erikoistumiskarttaan: tästä linkistä.
 • Tutustu Lääkärirekry-sivustomme kautta tarkemmin Keusoten tarjoamiin mahdollisuuksiin. Avaa Keusoten lääkärirekrytointisivusto tästä.

Vastaanottotyö terveysasemilla

Keusotella on yhteensä kymmenen terveysasemaa ja etäterveysasema, joissa pääset työskentelemään toiveidesi mukaan pienen tai suuremman terveyskeskuksen vastaanotolla. Toimintamme on itseohjautuvaa ja työtämme tuetaan valmentavalla johtajuudella. Työssäsi hoidat potilaiden akuutteja ja kroonisia sairauksia sekä sairauksien ennaltaehkäisyä. Työhösi voi kuulua sektorityötä lasten-, äitiys- tai ehkäisyneuvolassa tai koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa, tavallisimmin yhtenä päivänä viikossa. Vastaanottopalveluiden lääkärinä, olet osa moniammatillista tiimiä ja saat työhösi koko henkilökunnan tuen.

Etäterveysasema

Etäterveysasemalla vastataan terveysasemien yleisen linjan puheluihin ja Omaoloihin. Tehtävänäsi on toimia ratkaisijalääkärinä hoidon tarpeen arvioinnin tukena ja ottaa potilaat tarvittaessa etävastaanotolle. Tehtävää on mahdollista hoitaa pitkälti etäyhteyksin, mutta ajoittaisia lähityöpäiviä tarvitaan. Sinulla on lääkärinä erinomaiset mahdollisuudet olla mukana kehittämässä Keusotessa annettavaa etähoitoa ja digitaalisia ratkaisuja.

Alueellinen Kotisairaala

Kotisairaalan toimistot sijaitsevat Hyvinkäällä H-sairaalassa, Järvenpään JUST:ssa, Mäntsälän ja Nurmijärven Kirkonkylän terveysasemalla. Kotisairaala on osa Keusoten palliatiivista keskusta, joka on yksi HUS alueen erityistason palliatiivista hoitoa tarjoavista keskuksista. Kotisairaala tarjoaa monipuolista ja vaihtelevaa sairaalatasoista hoitoa potilaille heidän kotonaan ja poliklinikalla. Työ kotisairaalassa on monipuolista ja vaihtelevaa, pääset vaikuttamaan oman päiväsi kulkuun ja työskentelemään moniammatillisessa tiimin kanssa. Meillä työskentelee kokeneita erikoislääkäreitä ja palliatiivisia lääkäreitä. Teemme läheistä yhteistyötä erikoissairaanhoidon, avosairaanhoidon, terveyskeskussairaalan akuuttiosastojen ja asumispalveluiden kanssa.

Lasten ja nuorten palvelut

Perhekeskuspalveluissa voit toimia esim. ehkäisy-, äitiys-, lasten- ja perheneuvoloissa, opiskelu- ja kouluterveydenhuollossa, keskitetyssä peke-vastaanotossa, nuorisoasemalla tai perheneuvolassa. Työnkuva räätälöidään työntekijän osaamisen ja toiveiden mukaan. Tutustu tarkemmin lääkärintyöhön perhekeskuspalveluissa: tästä linkistä.

Keusotessa voimme räätälöidä työstä sinun näköisesi. Kysy lisää eri mahdollisuuksistamme ylilääkäri Tuulia Saariolta, 050 497 2996, tuulia.saario@keusote.fi

Osaamisalue:

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Keski-Uudenmaan sote - Keusote, on yksi edelläkävijöistä hyvinvointialueella. Olemme tehneet sujuvasti työtä yhdessä jo vuodesta 2019 alkaen, joten meillä on tarjottavana valmis kehitysmyönteinen organisaatio työntekijöillemme. Hyvinvointialueet vastaavat sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen palveluista. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Meillä Keusotessa työskentelee yli 4000 alansa ammattilaista - tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.