Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

SAIRAANHOITAJA, Järvenpään kotihoito

  • Sijainti Järvenpää
  • Julkaistu 07.03.2024, 13:00
  • Suljettu 11.04.2024, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

SAIRAANHOITAJA, Järvenpään kotihoito

Sairaanhoitaja, tule osaksi Järvenpään kotihoitoa, jossa on tarjolla päivätyö. 

Kotihoidossa haluamme, että ikääntyvät asiakkaat saavat parasta mahdollista hoitoa ja aitoa kohtaamista vuoden jokaisena päivänä.  

Työ kotihoidossa on asiakkaan luona tapahtuva hoitotyötä ja Järvenpäässä kotihoito jakautuu viiteen alueelliseen tiimiin. Työ on vastuullista ja monipuolista tiimityötä, jossa toimitaan tiiviisti lähihoitajien työn tukena.

Sairaanhoitaja toimii tiimeissä sairaanhoidollisena asiantuntijana. Sairaanhoitaja toimii tiimin työyhteisön toiminnan ja hoidon laadun kehittäjänä sekä asioiden jalkauttajana työyhteisöön. Konsultoida voi kotihoidon lääkäriä. Asiakkaiden hoitotyön suunnittelussa käytämme Rai-arviointia. Työaika on arkityötä ja yleistyöajassa.  

Tehtävässä saat mahdollisuuden olla kehittämässä omalta osaltasi kotihoitotyötä. Saat lisäksi monipuolisen työnkuvan ja työ tarjoaa ammatillisen kehittymisen. Tiimeissä sinua on vastassa huumorintajuiset työkaverit, jotka auttavat sekä tukevat toinen toisiaan! Pyrimme työssämme itse- ja yhteisöohjautuvaan toimintaan

Odotamme, että asiakaslähtöisyys on Sinulle ykkösasia. Arvostamme päätöksentekokykyä ja kiinnostusta oman työn ammatilliseen kehittämiseen.

Kelpoisuusehtona tehtävään on sairaanhoitajan tutkinto.  Huomioimme myös valmistuvat. 

Tietoja palvelussuhteesta:

  • Vakituinen työsuhde alkaen sopimuksen mukaan. 
  • Tehtäväkohtainen palkka 3022,23 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • HUOM: 1.1.2024 alkaen ikääntyneiden kanssa työskentelevien tulee myös esittää rikosrekisteriote.
  • Tutustu rekrytointisivuston kautta Keusoteen sekä rekrytointiprosessiimme. Lue meidän työsuhde-eduista (mm. Epassi 200e, työterveyshuolto) sekä näe tehtävään mahdollisesti vaadittavat todistukset/luvat. www.keusote.fi/rekry.

Lisätiedot antavaa kotihoidon esihenkilö Heleena Mäkipaaso, 050 497 1729, heleena.makipaaso@keusote.fi. Kontaktoimme hakijoita hakuaikana.

Hakuaika päättyy 11.4.2024 klo 14.00.

Osaamisalue:

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Keski-Uudenmaan sote - Keusote, on yksi edelläkävijöistä hyvinvointialueella. Olemme tehneet sujuvasti työtä yhdessä jo vuodesta 2019 alkaen, joten meillä on tarjottavana valmis kehitysmyönteinen organisaatio työntekijöillemme. Hyvinvointialueet vastaavat sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen palveluista. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Meillä Keusotessa työskentelee yli 4000 alansa ammattilaista - tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.