LAURA™ & Rekrytointi.com osallistuivat Esimies&Henkilöstö 2016 -messuille

Sanni Oja Ajankohtaista

LAURA™ & Rekrytointi.com olivat näytteilleasettajana Esimies&Henkilöstö 2016 -messuilla 21.-22.9.2016 Helsingin Messukeskuksessa. Osastollamme vieraili messupäivien aikana lukuisia digitaalisesta rekrytoinnista kiinnostuneita HR- ja esimiestyön ammattilaisia. Ständillä hankittiin tietoa ja keskusteltiin aktiivisesti asiantuntijoidemme kanssa mm. LAURA Rekrytointi Oy:n tarjoamista ratkaisuista laadukkaan rekrytointiprosessin hoitamiseen sekä osaajien tavoittamisesta niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin.

Keskiviikkona 21.9.2016 asiakkuusjohtajamme Kaarlo Vennervirta piti yhdessä MPS Career Oy:n psykologi ja kehityspäällikkö Päivi Montgomeryn kanssa messujen HR-lavalla asiantuntijapuheenvuoron ”YT-tilanteen hallinnointi ja tunteet organisaatiossa”. Puheenvuoro keräsi osallistujat kuuntelemaan, kuinka tunteet vaikuttavat vääjäämättä organisaation ilmapiiriin YT-tilanteessa, ja miten YT-tilanteen osapuolia voidaan tukea prosessin aikana digitaalisin keinoin LAURA™ -järjestelmän avulla.

Esityksen materiaalin pääset lataamaan tästä.

Messuosastollamme riitti kuhinaan myös suositun arvonnan takia: palkintoina olivat 12 pulloa shampanjaa, Työsuhdeasioiden käsikirja sekä Kun joudut irtisanomaan -kirja. Arvonta on nyt suoritettu ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Kiitos osallistumisestanne messuille ja onnea voittajille!