Anonyymin rekrytoinnin käyttö -mitä tulee ottaa huomioon?

Webinaari: Anonyymin rekrytoinnin käyttö – mitä ottaa huomioon?

Ramona Westersund Anonyymi rekrytointi, Rekrytointi, Tallenteet, Tapahtumat

Katso webinaaritallenne

Haluatko tietää, mitä sinun tulee ottaa huomioon, ennen kuin astut anonyymin rekrytoinnin jännittävään maailmaan? Tiistaina 17.10.2023 järjestetyssä syvällisessä webinaarissa pureuduimme anonyymin rekrytoinnin käyttöön ja opimme, miten voit hyödyntää tätä innovatiivista lähestymistapaa rekrytoinnissa. Anonyymi rekrytointi on voimakas työkalu, ja sen käytössä on tärkeää tuntea kaikki sen tarjoamat mahdollisuudet ja haasteet.

Webinaarissa LAURA-tuotepäällikkö Marko Sirenin johdolla käymme läpi anonyymin rekrytoinnin perusteita ja selkeytämme käsitteitä. Käsittelemme, mitä anonyymi rekrytointi on ja mitä se ei ole. Lisäksi tarkastelemme, millaisia organisaatioita anonyymi rekrytointi koskettaa ja mitkä hyötyvät siitä eniten.

Anonyymi rekrytointi ei ole vain uusi trendi, vaan sillä voi olla valtava vaikutus organisaation monimuotoisuuteen ja kilpailukykyyn. Webinaarissa käsittelemme, kuinka anonyymin rekrytoinnin käyttö voi houkutella monimuotoisempia hakijoita ja parantaa organisaation mainetta työnantajana. Lisäksi tarkastelemme sen vaikutusta hakemusten laatuun ja jaamme käytännön vinkkejä mahdollisten haasteiden voittamiseksi.

Jos olet harkinnut anonyymin rekrytoinnin käyttöönottoa organisaatiossasi, on tärkeää ymmärtää, mitä se vaatii ja miten se voi hyödyttää organisaatiotasi. Käymme läpi, mitä anonyymin rekrytoinnin käyttöönotto edellyttää ja millaisia mahdollisuuksia se avaa organisaatiollesi. Käsittelemme myös mahdollisia ongelmia, joita voi ilmetä anonyymin rekrytoinnin käyttöönoton yhteydessä, ja annamme vinkkejä niiden ehkäisemiseksi.

Lisäksi esittelemme, miten voit hyödyntää anonyymia rekrytointia LAURA-rekrytointijärjestelmässä ja varmistaa, että anonyymi rekrytointi toimii saumattomasti osana rekrytointiprosessiasi.

Valmistaudu tekemään rekrytointiprosessistanne entistä monimuotoisempi ja oikeudenmukaisempi! Webinaarimme tarjoaa arvokasta tietoa ja käytännön neuvoja, joiden avulla voit ottaa seuraavan askeleesi anonyymin rekrytoinnin maailmassa.

Pääset katsomaan webinaarin tallenteen (kesto noin 45 min) rekisteröitymällä oheisen painikkeen kautta.

Katso webinaaritallenne

Katso myös: