ChatGTP:n hyödyntäminen rekrytoinnissa -webinaari

Webinaari: ChatGPT:n hyödyntäminen rekrytoinnissa

Marko Siren Rekrytointi, Rekrytointiprosessi, Tallenteet, Tapahtumat

 

Katso webinaarin tallenne

 

25.4.2023 järjestetyssä ChatGPT:n hyödyntäminen rekrytoinnissa -webinaarissa pureuduimme uudenlaiseen ja innovatiiviseen tapaan hyödyntää tekoälyä rekrytointiprosessissa.

Tämä webinaari soveltuu kaikille rekrytoinnin parissa työskenteleville sekä HR-päättäjille, jotka haluavat oppia uusimpia tapoja parantaa rekrytointiprosessia ja keventää työtaakkaa. 

ChatGPT on kehittynyt tekoäly, joka oppii jatkuvasti uusia asioita ja osaa vastata monimutkaisiinkin kysymyksiin. Webinaarissa saat käytännön vinkkejä siitä, miten voit hyödyntää ChatGPT:n potentiaalia rekrytoinnin eri vaiheissa ja saavuttaa parempia rekrytointituloksia. 

Opit innovatiivisia ja turvallisia tapoja hyödyntää tekoälyä rekrytoinnissa palvelukoordinaattori Nina Karin, tuotepäällikkö Marko Sirenin ja vanhemman ohjelmistokehittäjä Marko Mannisen kanssa. 

Agenda: 

  • Tutustuminen – Mikä ChatGPT on ja miten sitä voi hyödyntää rekrytoinnissa? 
  • Hakijoiden houkuttelu – Miten ChatGPT auttaa esimerkiksi tehtävänkuvan ja työpaikkailmoituksen laatimisessa? 
  • Työnantajakuva ja markkinointi – Miten ChatGPT:tä: voi hyödyntää rekrytointien markkinoinnissa?  
  • Kohtaamiset ja hakijakokemus – Miten ChatGPT:tä voi hyödyntää haastattelussa ja hakijaviestinnässä? 
  • Tietoturva, tietosuoja ja riskit – Mihin ChatGPT:tä on turvallista käyttää rekrytoinnissa ja mihin ei? 

Rekrytointi tulee kokemaan teknologisen murroksen, ja tämä on ainutlaatuinen tilaisuus olla aallon harjalla turvallisesti, oppia uusia rekrytointimenetelmiä ja samalla verkostoitua kanssamme.

Katso webinaarin tallenne ja saa vinkkejä siitä, miten voit hyödyntää tekoälyä rekrytoinnissa tehokkaasti ja saada etumatkaa rekrytointiisi. 

Pääset katsomaan webinaarin tallenteen (kesto noin 45 min) rekisteröitymällä oheisen painikkeen kautta.

 

Katso webinaarin tallenne

 


ChatGPT ei ole LAURA Rekrytointi Oy:n tuottama palvelu, mutta rohkaisemme rekrytoijia kokeilemaan uusia innovaatioita rekrytointia hyödyttävällä ja tietoturvallisella tavalla.

Tunnusten luominen ja käyttöönotto vie noin 5 minuuttia. Teimme ChatGPT:n avulla sinulle ohjeen, kokeile rohkeasti!


Liity Tekoäly rekrytoinnissa -ryhmään ideoimaan ja keskustelemaan!

Webinaarista saamastamme positiivisesta palautteesta ja aiheen herättämästä kiinnostuksesta innostuneina, olemme perustaneet Facebook-ryhmän: Tekoäly rekrytoinnissa. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi liittymään ryhmään!

Ryhmässä jaamme ajatuksia, kokemuksia ja parhaita käytäntöjä tekoälyn käytöstä rekrytoinnissa. Ryhmässä on myös mahdollisuus verkostoitua muiden rekrytoinnin ammattilaisten kanssa ja laajentaa osaamistaan.

Liittymällä ryhmään pääset jatkamaan keskustelua webinaarin teemoista sekä kuulemaan ja jakamaan vinkkejä rekrytoinnin sujuvoittamisesta tekoälyn avulla.

 

Liity ryhmään