Rekrytoinnin valmistelu tehostuu rekrytointisuunnitelman avulla

Webinaari: Rekrytoinnin valmistelu tehostuu rekrytointisuunnitelman avulla

Marko Siren Rekrytointi, Rekrytointiprosessi, Tallenteet, Tapahtumat

 

Katso webinaaritallenne

 

Työelämän muuttuessa nopeasti myös rekrytointi vaatii uusia lähestymistapoja. Onnistunut rekrytointi on entistä tärkeämpää yrityksen menestykselle, ja tähän tarpeeseen vastaa LAURA™-rekrytointijärjestelmän innovatiivinen työkalu, rekrytointisuunnitelma. Rekrytoinnin valmistelu on tämän työkalun avulla helppoa!

Rekrytointisuunnitelma on tehokas työkalu, joka tehostaa rekrytointiprosessia ja auttaa asettamaan sopivat rekrytointitavoitteet. Se tarjoaa selkeän rakenteen ja suunnan rekrytointiin, auttaen asettamaan realistiset aikataulut ja budjetin sekä määrittelemään tärkeät onnistumiskriteerit hakijan taitojen ja kokemuksen suhteen. 

Miksi rekrytoinnin valmistelu on niin tärkeää? Onnistunut rekrytointi vaatii järjestelmällisen ja kohdennetun lähestymistavan. Rekrytointisuunnitelma auttaa sinua asettamaan selkeät rekrytointitavoitteet, määrittelemään vaaditut taidot ja kokemuksen sekä suunnittelemaan rekrytointiprosessin vaiheet ja vastuut. Lisäksi se auttaa sinua asettamaan selkeät arviointikriteerit, joiden avulla voit arvioida hakijoita objektiivisesti.

Järjestimme 29.8.2023 webinaarin, jossa tuotepäällikkö Marko Siren esitteli, miten rekrytointisuunnitelma voi auttaa saavuttamaan menestyksekkään rekrytointiprosessin. Webinaarissa käytiin läpi viisi tapaa, miten rekrytointisuunnitelmaan voi hyödyntää LAURA™-rekrytointijärjestelmässä: 

  1. Tavoitteiden asettaminen  
  1. Budjetin ja palkkahaarukan asettaminen 
  1. Vaiheet ja vastuut sekä rekrytointiprosessin aikana tarvittava tuki 
  1. Hakijaprofiilin määrittäminen 
  1. Arviointikriteerien asettaminen 

Webinaarissa käytiin läpi rekrytointisuunnitelman sisältöä ja sen merkitystä rekrytoinnin valmistelussa. Lisäksi webinaarissa havainnollistettiin, miten rekrytointisuunnittelmaa hyödynnetään eri rekrytointiprosessin vaiheissa.

Pääset katsomaan webinaarin tallenteen (kesto noin 45 min) rekisteröitymällä oheisen painikkeen kautta.

Katso webinaaritallenne

 

Jos sinulla on kysymyksiä tai haluat tietää enemmän rekrytoinnin valmistelusta ja rekrytointisuunnitelman hyödyistä, ota rohkeasti yhteyttä meihin. Olemme täällä auttaaksemme sinua rekrytointitarpeissasi.