ChatGPT työnhaussa

Webinaari: Miten hyödyntää ChatGPT työnhaussa?

Sanni Oja Tallenteet, Tapahtumat, Työnhaku, Työnhaku käyntiin

Katso webinaarin tallenne

Tekoälypalvelu ChatGPT työnhaussa on erinomainen apuväline ja sen avulla myös työnhakijan on mahdollista lyhentää työnhakuun käytettävää aikaa tekemällä työnhakuun liittyviä rutiinitehtäviä tekoälyn avustuksella.

ChatGPT on tullut markkinoille ryminällä ja se on kerännyt 100 miljoonaa käyttäjää ennätyksellisesti kahdessa kuukaudessa palvelun julkaisemisesta. Rekrytoijat hyödyntävätkin jo ChatGPT:n tarjoamia mahdollisuuksia.

13.6.2023 järjestetyssä Miten hyödyntää ChatGPT työnhaussa? webinaarissa kävimme läpi yhdessä työnhakupalvelu Rekrytointi.com-palvelun tuotepäällikön Jonne Laihon kanssa, miten voit hyödyntää ChatGPT:tä tehokkaasti työnhakuun. Samalla tutustuimme, miten Rekrytointi.com & Rekrytointi.com Osaajapankki-palvelut helpottavat työnhakuasi.

Katso webinaarin tallenne ja saat vinkkejä, miten työnhakusi voi helpottua ja nopeutua!

Aiheet:

  • Mikä on ChatGPT?
  • ChatGPT työnhaussa apuna
  • ChatGPT:n turvallinen käyttö
  • Rekrytointi.com ja Rekrytointi.com Osaajapankki -palvelut tutuksi

Pääset katsomaan webinaarin tallenteen (kesto noin 45 min) rekisteröitymällä oheisen painikkeen kautta.

Katso webinaarin tallenne

Webinaarin puhuja: Jonne Laiho

Jonne Laiho

Olen Jonne Laiho ja työskennellyt tuotepäällikkönä Rekrytointi.com ja Rekrytointi.com Osaajapankki- palveluiden parissa noin vuoden verran. Haluan, että työn hakeminen olisi mahdollisimman helppoa ja siksi haluan kehittää palveluitamme niin, että ne vastaavat mahdollisimman hyvin työnhakijoiden tarpeisiin. 

Olen myös kiinnostunut uusista teknologioista ja innovaatioista. Webinaarissa tarjoan konkreettisia esimerkkejä ja käytännön neuvoja siitä, miten hyödyntää tekoälypalvelu ChatGPT:ä työnhaussa. 

 


ChatGPT ei ole LAURA Rekrytointi Oy:n tuottama palvelu, mutta rohkaisemme työnhakijoita kokeilemaan uusia innovaatioita työnhakua hyödyttävällä ja tietoturvallisella tavalla.

Tunnusten luominen ja käyttöönotto vie noin 5 minuuttia. Kokeile rohkeasti ChatGPT:tä!