WorkPower Oy

Kaivinkoneenkuljettaja pääkaupunkiseutu

  • Sijainti Inkoo
  • Julkaistu 03.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 20.05.2024, 23:59
  • 20.05.2024, 23:59

Kaivinkoneenkuljettaja pääkaupunkiseutu

Kaivinkoneenkuljettaja pääkaupunkiseutu, 5 paikkaa, WorkPower Oy, Inkoo

Kaivinkoneenkuljettaja pääkaupunkiseudulle!

Löytyykö sinulla vankkaa kokemusta kaivinkoneenkuljettajan töistä? Meillä on nyt etsinnässä pääkaupunkiseudulla toimivalle asiakasyrityksellemme ammattitaitoista kaivinkoneenkuljettajaa. Kohteet sijaitsevat tarkemmin Itä-Helsingissä ja Espoon alueella.

Etsimme:

Etsimällämme henkilöllä löytyy aikaisempaa kokemusta kaivinkoneenkuljettajan tehtävistä. Edellytämme hakijoilta kokemusta vähintään 8000 kg kaivinkoneista ja kokemusta painavammista kaivinkoneista ovat iso plussa. Lisäksi toivomme itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta sekä halua kehittää omaa osaamista. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi ja helpottaa liikkumista työkohteisiin. Tehtävä edellyttää myös:

      Täysi-ikäisyyttä
      Suomen kielen taitoa
      Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

Työtehtävät:

Työtehtäväsi tulevat koostumaan kaivinkoneenkuljettajan monipuolisista tehtävistä, kuten kaivuusta, pohjatöistä ja maan muotoilusta. Työkohteita löytyy niin rakennuksen, maanrakennuksen kuin ympäristörakentamisen puolelta.

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen työn, jossa pääset kehittämään osaamistasi. Saat infra-alan TES mukaisen palkan kokemuksesi ja osaamisesi mukaan, sekä laadukkaat työvarusteet, joissa työt sujuvat moitteetta. HR-tiimimme on myös tukenasi kaikissa mahdollisissa kysymyksissä koko työsuhteesi ajan.

Hakuprosessi:

Koetko olevasi etsimämme tekijä! Aloitamme hakemusten läpikäynnin ja haastattelut jo hakuaikana, joten laita hakemuksesi rohkeasti tulemaan jo tänään! Kerrothan hakemuksessasi, minkäläisia kaivinkoneita olet ajanut ja mitä töitä olet aikaisemmin tehnyt. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä:
HR-konsultti, André Bärlund
andre.barlund@workpower.fi

Avainsanat: kaivinkoneenkuljettaja, maanrakennus, rakennusala, Helsinki, Espoo, Uusimaa,

Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:3 – 6 kk
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:HR-konsultti, André Bärlund
andre.barlund@workpower
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: