Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Varastotyöntekijä, Savo Design & Technic Oy

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 20.05.2024, 15:00
  • Suljettu 01.06.2024, 0:43

Varastotyöntekijä, Savo Design & Technic Oy

Savo Design & Technic Oy on suomalainen perheyritys, joka tarjoaa laadukkaita, arkea helpottavia ratkaisuja kotiin ja toimistoon. Panostamme jatkuvaan tuotekehitykseen ja työskentelemme parhaiden suunnittelijoiden sekä valmistajien kanssa voidaksemme tarjota ensiluokkaisen valikoiman korkeatasoisia designtuotteita ja kalusteisiin integroitavia älykkäitä ratkaisuja. Nykyaikaiset toimitilamme ja myyntinäyttelymme sijaitsee Vantaalla Kisällintiellä. Meiltä saat huomisen ratkaisut ja palvelut jo tänään.

Etsimme nyt joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen 

VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ

Tulet työskentelemään pienessä, noin viiden henkilön varastotiimissä, monipuolisissa ja vastuullisissa tehtävissä. Työssäsi keräät lähtevät tuotteet varastohyllyistä listojen mukaisesti ja huolehdit mukaan tarvittavat osat ja tarvikkeet. Lähettämötoiminnan lisäksi työhösi kuuluu saapuvan tavaran vastaanotto, hyllyttäminen sekä noutoasiakkaiden palvelu. Tässä tehtävässä käytät päivittäin työntömastotrukkia, joten trukkien sujuva käyttötaito on ehdoton edellytys. Tehtävä edellyttää tarkkuutta, huolellisuutta sekä ripeyttä, kuitenkin samalla työturvallisuusasiat huomioiden. 

Tarjoamme Sinulle:

  • Toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen ja mielenkiintoisen tehtävän vakaassa, suomalaisessa perheyrityksessä
  • Säännöllisen kokoaikaisen (37,5 h/vko) päivätyön maanantaista perjantaihin 
  • Ammattitaitoisen työyhteisön ja kattavan perehdytyksen työtehtäviin

Toivomme, että:

  • Olet oma-aloitteinen ja itsenäiseen työskentelyyn tottunut tekijä
  • Sinulla on perustason IT-taidot: kokemus jonkin varastojärjestelmän käytöstä on ehdottomasti eduksi
  • Sinulla on sujuva suomen kielen taito, muu kielitaito on eduksi.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajalla. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Rekrytointiamme hoitaa Kilta Henkilöstöpalvelu Oy ja tarvittaessa lisätietoja antaa Kirsi Naamanka p. 040 728 3770.

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.

PAIKKAKUNTA : VANTAA

Osaamisalue:

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Olemme vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.
www.kilta.fi