Helsingin kaupunki

Opettajia

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 14.05.2024, 10:31
  • Haku päättyy 03.06.2024, 23:59
  • 03.06.2024, 23:59

Opettajia

Haemme perusopetukseen

OPETTAJIA

määräaikaisiin virkasuhteisiin lukuvuodelle 2024 – 2025. Haettavana on monipuolisesti luokan- ja aineenopetuksen sekä erityisopetuksen tehtäviä eri puolilla kaupunkia. Tutustu avoimiin tehtäviimme Helsinkirekryssä!

Helsingin kaupungin kasvatuksen ja koulutuksen toimiala – maailman vaikuttavin paikka oppia!

Olemme kansainvälisesti arvostettu opetuksen toteuttaja. Koulun ja sen lähiympäristön lisäksi koko kaupunki on oppimisympäristömme. Meillä korostuvat hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Tule mukaan kasvattamaan tulevaisuutta yhdessä osaavan työyhteisön kanssa! Pedagogiikassamme painottuu yhdessä tekeminen ja yhteisopettajuus, mahdollisuus kokeilla uutta ja toteuttaa jo hyväksi havaittuja menetelmiä, painopisteenä oppilaan hyvinvointi ja oppiminen.

Kolme syytä tulla opettajaksi Helsingin kaupungille 

Helsingin kaupungille kannattaa hakea, koska olemme todella monipuolinen opetuksen järjestäjä – meillä jokainen löytää paikkansa ja saa tehdä työtä omana itsenään! Osaamisen kehittämiseen on tarjolla monipuolisia koulutuksia. Tarjoamme tukea työmatkoihin (myös kaupunkipyörien käyttöoikeus) sekä työsuhteen kestosta riippuen jopa 200€ arvoinen kulttuuri- ja liikuntaetu (Epassi).

Kelpoisuusehto: Kelpoisuus määräytyy asetuksen 1998/986 mukaan. Määräaikaisissa tehtävissä kelpoisuusvaatimukset täyttävien hakijoiden puuttuessa myös vaadittavaa kelpoisuutta vailla olevat hakijat otetaan huomioon.

Määräaikaiseen virkasuhteeseen otettavan tulee toimittaa itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote.

Sopimusala

OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lue lisää meistä: www.hel.fi/kasvatusjakoulutus, www.hel.fi/edurekry ja @HelsinkiOppii!

Osaamisalue: