RTK-Palvelu Oy

Kiinteistönhoitajia Tammisaareen

  • Sijainti Raasepori
  • Julkaistu 08.05.2024, 15:00
  • Haku päättyy 31.05.2024, 23:59
  • 31.05.2024, 23:59
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Kiinteistönhoitajia Tammisaareen

Oletko motivoitunut ja ammattitaitoinen tiimipelaaja valmiina astumaan vastuulliseen rooliin kiinteistöhuollon toimialan ympäristössä? Tunnistatko itsestäsi kokemuksen ja koulutuksen tuomaa intohimoa tarttua uusiin haasteisiin kiinteistöhuollon luottohenkilönä?  Saatat olla etsimämme henkilö, jos aidosti innostut asiakaslähtöisestä ja laadukkaasta työskentelystä joka päivä.

 

Tehtävänkuva

Kiinteistönhoitajan tehtävissä toimit tiiviissä yhteistyössä tiimin, kollegoiden ja asiakkaan edustajien kanssa varmistaen omalta osaltasi sekä kiinteistöjen tarkoituksenmukaisen toiminnan, kiinteistöpalveluiden toimivuuden ja laadun, että käyttäjien tyytyväisyyden ja turvallisuuden.

Työ on pääsääntöisesti päivätyötä, johon sisältyy monipuoliset liikekiinteistöjen ylläpito- ja huoltotehtävät kuten esimerkiksi ilmanvaihto- ja lämmityslaitteiden tarkistus ja huolto, vesikalusteiden huolto ja muut perustehtävät.

Työ sopii hyvin henkilölle, joka nauttii monipuolisesta työstä, on sosiaalinen ja työskentelee mieluummin porukassa kuin puurtaa yksin. Tukenasi on loistava esihenkilö sekä ammattitaitoiset ja avuliaat työkaverit.

 

Odotamme

Kokemusta ja varmuutta: Menestyäksesi tässä tehtävässä, odotamme sinulta aiempaa kokemusta kiinteistönhoitotöistä useammalta vuodelta. Hallitset nykyaikaisen kiinteistöautomatiikan ja kiinteistöjen huoltokirjajärjestelmät ovat sinulle tuttuja.

Koulutuksen tuomaa osaamista: Tässä roolissa kiinteistöpalvelualan perustutkinto on ehdoton edellytys, mutta esimerkiksi kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto tuo merkittävää lisäarvoa tehtävään, jossa pääset hyödyntämään osaamistasi monin tavoin.

Kielitaitoa: Suomen kielen taito on välttämätöntä, kun kommunikoit asiakkaiden kanssa sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti.
 
Pätevää työtapaa: Tässä tehtävässä tarvitset ajokorttia. Tulityökortti ja työturvallisuuskortti luetaan eduksesi, mutta tarvittaessa koulutamme ne sinulle. Myös muut pätevyydet luetaan eduksesi.

 

Tarjoamme

Ammatillisen kehittymisen: Meille on tärkeää, että työssäsi sinulla on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoasi erilaisin koulutuksin. Arvostamme osaamistasi, joten haluamme olla mukana tukemassa myös tulevaisuuden urakehitystäsi osana organisaatiotamme.

Kilpailukykyisen palkan ja edut: Arvostamme työtäsi ja palkitsemme sen asianmukaisesti. RTK-Palvelun työntekijänä saat lisäksi käyttöösi menestyksen mahdollistavat työkalut ja kattavat konsernihenkilöstöedut.

Saat työaikoihisi joustavuutta ja mahdollisuuden sopia lomista jo tulevalle kesälle tasapainottaaksesi työtä ja vapaa-aikaasi.

 

Työsuhde

Palkkaus tehtävässä on sopimuksen mukaan, aiempi kokemus- ja koulutustaustasi huomioiden.

Tehtävä on kokoaikainen ja siinä noudatetaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta. Työt alkavat mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. 

Huomioithan, että tehtävään valitulle henkilölle teetetään perusmuotoinen turvallisuusselvitys ja mahdolliset merkinnät voivat estää työsuhteen muodostumisen.

 

Jos koet hyvän työyhteisön olevan sinulle merkityksellinen, viihdyt meillä varmasti! 

Lähetä hakemuksesi tai vinkkaa kaverille, toimi kuitenkin mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana! (Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse saapuneita hakemuksia.)

 

RTK-Palvelu Oy
RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen monialayhtiö jo 50 vuoden kokemuksella. Yhtiön 3000 ammattilaista antaa asiakkailleen päivittäin mahdollisuuden keskittyä olennaiseen. Olemme aidosti ylpeitä liiketoimintamme jalommasta tarkoituksesta, jonka myötä olemme omistajamme kautta jo vuosikymmenten ajan tukeneet lasten ja nuorten urheilua ja hyvinvointia valtakunnallisesti

Osaamisalue:

RTK-Palvelu Oy

RTK-Palvelu on monien mahdollisuuksien siivous- ja kiinteistöhuollon yritys reippaassa viidenkympin iässä. Olemme ylpeitä yli 3 000 työkaveristamme, joiden ansiosta palvelumme on juuri niin priimaa kuin pitääkin. Vaikka kotimurteemme onkin Rauman giäl, puhumme jo lähes 50 eri kieltä ja olemme kuin kotonamme yli 30 paikkakunnalla ympäri Suomea. Toivotamme sinut tervetulleeksi kannustavaan ja lämminhenkiseen työyhteisöön!

RTK-Palvelu - Työpaikkoja elämäntilanteesi mukaan.