RTK-Palvelu Oy

Kohdevastaava Pirkanmaalle

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 08.05.2024, 16:00
  • Haku päättyy 31.05.2024, 23:59
  • 31.05.2024, 23:59
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Kohdevastaava Pirkanmaalle

Hei kiinteistöhuoltoalan ammattilainen, oletko valmis ottamaan haasteen vastaan mielenkiintoisessa toimintaympäristössä? Haemme nyt huolellisen ja ammattimaisen työotteen omaavaa kohdevastaavaa huolehtimaan kiinteistöhoitotyön ohjauksesta.

Tehtävän kuvaus

Kohdevastaavana toimit tiiviissä yhteistyössä tiimin, kollegoiden, alihankkijoiden, asiakaan sopimuskumppaneiden ja asiakkaan edustajien kanssa varmistaen omalta osaltasi sekä kiinteistöjen tarkoituksenmukaisen toiminnan, kiinteistöpalveluiden toimivuuden ja laadun, että käyttäjien tyytyväisyyden ja turvallisuuden.

Tehtävässä työskentelet työnjohdon tukena, valvot päivittäistä työtä ja ohjaat itsenäisesti ja aktiivisesti kiinteistöhuoltoyksikön työnkulkuja sekä vastaat asiakkaamme kiinteistökohteiden toiminnasta näiden toiminnan luonne huomioiden.

Tehtävässä on lisäksi talotekniikkaan ja kunnossapitohankkeisiin liittyviä asiantuntija- ja kehitystehtäviä, jotka käsittävät mm. työturvallisuuteen ja ympäristöön liittyviä valvonta- ja ohjaustehtäviä sekä määräaikais- ja erillishuoltojen seurantaa, viranomaistarkastuksiin liittyvää raportointia ja dokumentaatiota sekä muita kiinteistöhuoltoon liittyviä valvonta- ja hallintatehtäviä.

Odotamme sinulta

Tässä tehtävässä menestyy parhaiten kiinteistöalan vahva ammattilainen, jolla on vähintään viiden vuoden kokemus kiinteistöalan tehtävistä sekä alalle soveltuva erikoisammattitutkinto tai AMK-tutkinto.

Arvostamme erityisesti monipuolista teknistä osaamistasi LVI-, sähkö- ja rakennusautomaatioista. Sähköisten huoltokirjojen osaaminen on plussaa.

Toivomme sinulta tarkkaa ja itsenäistä työotetta, ongelmanratkaisukykyä sekä rohkeaa ja proaktiivista tapaa tarttua uusiin haasteisiin.

Tiimityötaitosi ansiosta edistät aktiivisesti palveluamme yhdessä kiinteistönhoitajien, alueellisen johdon ja asiakkaan yhteyshenkilön kanssa.

Ymmärrät hyvän asiakaspalvelun merkityksen ja kykenet analysoimaan ja viemään toimenpiteitä kohdetasolle. Suomen kielen taito on välttämätöntä, sillä kykysi ylläpitää ja vahvistaa asiakassuhteita on tärkeää menestymisellemme.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme itsenäisen, haastavan ja ennen kaikkea mielenkiintoisen toimenkuvan, josta sinulla on mahdollisuus kasvaa meille huipputekijäksi pitkäaikaiseen työsuhteeseen, jossa on hyvät etenemismahdollisuudet sekä joustavat työajat ja työtehtävät. Pääset rakentamaan tehtävästäsi oman näköisen hyödyntämällä joustavia työskentelymahdollisuuksia niin etätyössä kuin siellä, missä tapahtuu.

Pidämme huolta henkilöstömme osaamisen kehittämisestä sekä työhyvinvoinnista. Meille on tärkeää, että työssäsi sinulla on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoasi erilaisin koulutuksin. Arvostamme osaamistasi, joten haluamme olla mukana tukemassa myös tulevaisuuden urakehitystäsi osana organisaatiotamme.

Arvostamme työtäsi ja palkitsemme sen asianmukaisesti. RTK-Palvelun työntekijänä saat lisäksi käyttöösi menestyksen mahdollistavat työkalut ja kattavat konsernihenkilöstöedut, kuten lounas- ja liikuntaedut sekä muita etuisuuksia.

Kohdekiinteistöjen ainutlaatuisuus luo sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen toimintaympäristön, jossa pääset hyödyntämään osaamistasi monin tavoin.

Työsuhde

Palkkaus tehtävässä on sopimuksen mukaan, aiempi kokemus- ja koulutustaustasi huomioiden.

Tehtävä on kokoaikainen ja siinä noudatetaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta. Työt alkavat mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Huomioithan, että tehtävään valitulle henkilölle teetetään suppea turvallisuusselvitys ja mahdolliset merkinnät voivat estää työsuhteen muodostumisen.

Hae heti

Teemme valinnan heti sopivan ehdokkaan löydyttyä, aloitamme haastattelut jo hakuaikana.
Täytäthän hakemuksen 31.5.2024 mennessä ja lisäät hakemukseen CV:si sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo. 12.00–15.00 yksikönpäällikkö Pekka Airaksinen puh. 044 765 7760. (Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse saapuneita hakemuksia.)

RTK-Palvelu Oy
RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen monialayhtiö jo 50 vuoden kokemuksella. Yhtiön 3000 ammattilaista antaa asiakkailleen päivittäin mahdollisuuden keskittyä olennaiseen. Olemme aidosti ylpeitä liiketoimintamme jalommasta tarkoituksesta, jonka myötä olemme omistajamme kautta jo vuosikymmenten ajan tukeneet lasten ja nuorten urheilua ja hyvinvointia valtakunnallisesti.

Osaamisalue:

RTK-Palvelu Oy

RTK-Palvelu on monien mahdollisuuksien siivous- ja kiinteistöhuollon yritys reippaassa viidenkympin iässä. Olemme ylpeitä yli 3 000 työkaveristamme, joiden ansiosta palvelumme on juuri niin priimaa kuin pitääkin. Vaikka kotimurteemme onkin Rauman giäl, puhumme jo lähes 50 eri kieltä ja olemme kuin kotonamme yli 30 paikkakunnalla ympäri Suomea. Toivotamme sinut tervetulleeksi kannustavaan ja lämminhenkiseen työyhteisöön!

RTK-Palvelu - Työpaikkoja elämäntilanteesi mukaan.