Wirestaff Oy

Tarjoilija Hook Jyväskylä

  • Sijainti Jyväskylä
  • Julkaistu 03.04.2024, 0:00
  • Suljettu 14.04.2024, 0:00

Tarjoilija Hook Jyväskylä

Haemme reipasta, iloista ja asiakaspalveluhenkistä TARJOILIJAA suosittuun siipiravintolaan Jyväskylän keskustaan!

Hook on tunnettu maukkaista ruuistaan, hyvästä tunnelmastaan sekä urheilutarjonnasta. Asiakkaille on päivän selvää, että jääkiekon SM-liiga ja muut tärkeät tapahtumat näkyvät aina Hookin screeneiltä, joten urheilutarjonnasta tullaankin usein nauttimaan siipien, ribsien ja burgerien äärellä.

Tarjoilijan tehtävässä kannat kortesi kekoon asiakkaiden onnistuneessa illassa. Etsimme tehtävään iloista, oma-aloitteista ja reipasta tyyppiä, jolta hymy ei hyydy kiireen keskellä. Hakijalla tulisi olla hieman aiempaa kokemusta a la carte-tarjoilusta, sillä toiveena olisi, että valittava työntekijä pystyy olla vuoroissa välillä myös itsenäisesti. Kokemus sulkuvuoroista katsotaan isoksi eduksi!

Tehtävässä odotetaan tiimipelaajan taitoja ja reipasta asiakaspalveluhenkisyyttä! Tunteja on tarjolla 90h/3vk, mutta osaavalle tekijälle on mahdollisuus myös täysiaikaiseen työsuhteeseen kun hommaan pääsee kunnolla sisään! Valinta tehtävään tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä. Aloitus on mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Palkkaus: Maksamme reilun kokemuksesi mukaisen palkan sekä vuorokohtaiset lisät TES:n mukaan. Jokaisen palkan päälle maksamme myös vähintään 9% lomakorvausta.

Työt alkavat mahdollisimman nopeasti sopimuksen mukaan.

Täytä nopea hakemus alla olevan linkin kautta, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

http://wirestaff.likeit.fi/apply/24445398

Lisätietoja:

Nicolas Hakkarainen

nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

Osaamisalue:

Wirestaff Oy

Hyvässä Wireessä!
Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija. Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.