Wirestaff Oy

Kokki Hook Jyväskylä

  • Sijainti Joutsa
  • Julkaistu 29.04.2024, 9:00
  • Haku päättyy 12.05.2024, 23:59
  • 12.05.2024, 23:59

Kokki Hook Jyväskylä

Haemme nyt KOKKIA yhteen Suomen parhaista siipiravintoloista!

Hook on tunnettu maukkaista ruuistaan, hyvästä tunnelmastaan sekä urheilutarjonnasta. Asiakkaille on päivän selvää, että jääkiekon SM-liiga ja muut tärkeät tapahtumat näkyvät aina Hookin screeneiltä, joten urheilutarjonnasta tullaankin usein nauttimaan siipien, ribsien ja burgerien äärellä.

Etsimme oma-aloitteista ja hyvän asenteen omaavaa kokkia vakituiseksi osaksi keittiötiimiä, sekä jo hieman kokemusta omaavaa extrakokkia tekemään satunnaisia vuoroja kiireen mukaan. Työtä on tarjolla vakituiselle tekijälle n. 75h/3vk. Vuorot ajoittuvat lähinnä iltoihin ja viikonloppuihin. Paikka sopii siis erinomaisesti opiskelijalle tai toisen päivätyön ohella lisätienestejä havittelevalle.

Emme oleta sinun olevan gourmet-tason kokki, mutta tehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta ravintolakeittiössä työskentelystä. Myös vähäinen kokemus höystettynä hyvällä oppimishaluisella asenteella kantaa pitkälle! 

Palkkaus:

Maksamme reilun kokemuksesi mukaisen palkan sekä vuorokohtaiset lisät TES:n mukaan. Jokaisen palkan päälle maksamme myös vähintään 9% lomakorvausta.

Täytä nopea hakemus tämän linkin kautta ja lisää mielellään CV tietosi sekä käytettävyytesi: 

http://wirestaff.likeit.fi/apply/26859437

Lisätietoja:

Nicolas Hakkarainen

nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

0405471719

Osaamisalue:

Wirestaff Oy

Hyvässä Wireessä!
Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija. Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.