Wirestaff Oy

Kokki Naughty BRGR Iso Omena

  • Sijainti Espoo
  • Julkaistu 30.11.2022, 9:00
  • Suljettu 04.12.2022, 23:59

Kokki Naughty BRGR Iso Omena

Etsimme nyt timanttisella asenteella varustettua KOKKIA valmistamaan vertaansa vailla olevia makuelämyksiä Suomen tuhmimpien burgereiden muodossa. Naughty BRGRissa opit premium burgereiden valmistuksen salat ja pääset jättämään kädenjälkesi Suomalaiseen burgerhistoriaan.

Olet etsimämme henkilö, mikäli:

– Sinulla on jo ainakin hieman kokemusta keittiössä työskentelystä

– Sinulla on kokin ammattitutkinto tai olet opiskelemassa kokiksi

– Omaat hyvät tiimityöskentelytaidot

– Olet suorittanut hygieniapassin

Hyvä asenne työntekoa kohtaan ja uuden oppimisen halu ovat kuitenkin kaikkein tärkeimmässä roolissa työtehtävässä menestymisen kannalta. Sinut perehdytetään kattavasti työpaikan toimintatapoihin, työtehtäviin ja kulttuuriin.

Tarjolla on töitä n. 90-110h/3vk. Työ sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelujen tai toisen työn ohelle, sillä vuoroja voi toivoa omalle aikataululleen sopivaksi.

Täytä hakemus nopeasti tämän linkin kautta http://wirestaff.likeit.fi/advert/8725338, sillä paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa:


Ada Uusinoka 
044 732 4253 
ada.uusinoka@wirestaff.fi

Osaamisalue:

Wirestaff Oy

Hyvässä Wireessä!
Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija. Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.