Varsinais-Suomen hyvinvointialue

Kuljetussuunniittelijan ja autonkuljettajan kesät

  • Sijainti Turku
  • Julkaistu 08.03.2024, 0:00
  • Haku päättyy 30.04.2024, 23:59
  • 30.04.2024, 23:59

Kuljetussuunniittelijan ja autonkuljettajan kesät

Kuljetussuunniittelijan ja autonkuljettajan kesät, 3 paikkaa, Varsinais-Suomen hyvinvointialue, Turku

Kuljetussuunnittelija hoitaa Varhan sisäisten asiakas- ja potilaskuljetusten ajojärjestelyä ja reittisuunnittelua. Hän vastaa kuljetustilausten vastaanotosta, kuljetusjärjestelyistä sekä yhteydenpidosta tilaavien yksiköiden ja kuljettajien välillä.

Tehtävässä korostuvat erityisesti hyvät asiakaspalvelu- ja yhteistyötaidot, tehokas ongelmanratkaisu- ja reagointikyky muuttuviin tilanteisiin sekä hyvä tietotekninen osaaminen ja kyky rakentavaan tiimityöskentelyyn osana logistiikkapalveluiden henkilökuljetukset -yksikköä.

Kuljetussuunnittelijalta edellytetään lisäksi valmiuksia tarpeen mukaan kuljetustehtäviin, Varhan sisäisiin asiakas- ja potilas- sekä -ryhmäkuljetuksiin sekä mahdollisiin muihin, erikseen sovittuihin toimistotehtäviin.

Kuljetussuunnittelijalta edellytetään lisäksi täsmällisyyttä ja tarkkuutta, hyvää paikallistuntemusta sekä hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja. Kuljetussuunnittelijan tulee hallita yleisimmät Microsoft Officen sovellukset.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään soveltuva ammatillinen perustutkinto sekä riittävä tehtävään soveltuva työkokemus ja B-luokan ajokortti.

Aloitus 17.6.2024/sopimuksen mukaan; kesto n. 2 kk.

Autonkuljettajan työtehtävät sisältävät asiakkaiden ryhmäkuljetuksia Varhan tarjoamiin tuki- ja kuntoutuspalveluihin, joita ovat mm. muistikerhot, pesupalvelu ja kuntoutusryhmät sekä potilaiden kuljetuksia sairaalan, laitosten tai kodin välillä esim. tutkimus- tai kotikäynneille.

Kuljetukset suoritetaan soveltuvalla palveluautokalustolla (1+8 paikkaa), pääosin Turun kaupungin alueella. Yksikön toimipiste ja varikko sijaitsevat Turun kaupunginsairaalan alueella.

Tehtävässä korostuvat erityisesti hyvät asiakaspalvelu- ja yhteistyötaidot, kuljetettavien asiakkaiden erityistarpeiden huomioiminen, täsmällisyys sekä ajoneuvokaluston hallinta. Edellytämme hyvää paikallistuntemusta, riittäviä fyysisiä valmiuksia asiakaskuljetustyöhön sekä asiakkaiden apuvälineiden (mm. pyörätuolit, rollaattorit) käsittelytaitoja.

Eduksi katsomme ensiaputaidot, hyvän kielitaidon (suomi ja ruotsi) sekä kokemuksen vastaavista henkilökuljetustehtävistä sekä kuljetus/logistiikka-alan ammatillisen koulutuksen.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on B-luokan ajokortti ja riittävä tehtävään soveltuva työkokemus.

Aloitus 10.6.2024/sopimuksen mukaan; kesto n. 2 kk.

Täytämme kesätyöpaikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Odotamme innolla hakemustasi!

Palkkaus:Kiinteä palkka, Tehtäväkohtainen kuljetu
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:1 – 3 kk, Sopimuksen mukaan
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Kuljetuspäällikkö Tomi Mustonen, tomi.mustonen@varha.fi, puh. 040- 8290 837

Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: