Ikifit Oy

KESÄTYÖ: Lähihoitaja, Hyvinvointikeskus Herttuankulma – Ikifit Oy, Turku

  • Sijainti Turku
  • Julkaistu 10.04.2024, 19:00
  • Haku päättyy 12.05.2024, 23:59
  • 12.05.2024, 23:59
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

KESÄTYÖ: Lähihoitaja, Hyvinvointikeskus Herttuankulma – Ikifit Oy, Turku

LÄHIHOITAJA, tule kesäksi Herttuankulmaan!

Tehtäväsi on asukkaiden laadukkaan kuntouttavan hoidon ja hyvinvoinnin edistäminen ja ylläpitäminen.

Tarjoamme avoimen ja joustavan työilmapiirin, mukavat työkaverit ja toimivan työympäristön. Palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan TES G20C mukainen.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa alan koulutusta, voimassaolevia lääkelupia ja hyvää suomen kielen taitoa. Hygieniapassi katsotaan eduksi. Voit olla myös opintojesi loppuvaiheessa oleva opiskelija. Valmistuneen lähihoitajan ammattioikeus on oltava todennettavissa Terhikistä. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla.

Ikifit -Hyvinvointikeskus Herttuankulma aloitti toimintansa tammikuussa 2023. Tarjoamme ympärivuorokautista hoivaa ja hoitoa ikäihmisille sekä muistisairaille. Hyvinvointikeskus jakautuu kahteen hyvinvointikotiin; Maliniin ja Oskariin, jotka ovat 25 paikkaisia ryhmäkoteja. Panostamme asukkaidemme hyvään, mielekkääseen arkeen ja kuntoutukseen, omat fysioterapeuttimme käyvät kodeilla arkipäivisin.

Ikifit Oy on kotimainen yritys, ikäihmisten palvelujen ja kuntoutuksen ammattilainen. Ikifitin toiminnan lähtökohtana on tuoda ikääntyvälle turvaa, iloa ja terveyttä sekä parantaa asiakkaan elämänlaatua. Meille tärkeitä arvoja ovat turvallisuus, kiireettömyys sekä asiakkaan toiveiden ja tarpeiden kuuleminen. Toimintamme on eettistä, yhteisöllistä ja asiakasta arvostavaa.

Osaamisalue: