Vantaan kaupunki

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Raikupolun toimintayksikkö

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 09.04.2024, 13:00
  • Suljettu 29.04.2024, 16:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Raikupolun toimintayksikkö

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Raikupolun toimintayksikkö

Raikukuja 6, 01620 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 05.08.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan

Hei, sinä työstäsi innostunut lastenhoitaja, tervetuloa tiimiimme!

Etsimme lastenhoitajaa Raikupolun toimintayksikköön.

Päiväkotimme (2) sijaitsevat monipuolisten liikuntapaikkojen sekä kirjaston lähettyvillä. Lähiluonto on myös kävelymatkan päässä ja lisäksi useampi leikkipuisto. Hyvät liikuntayhteydet päiväkodeista mahdollistavat retkeilyn lasten kanssa myös lastenkulttuurin pariin. Martinlaakson juna-aseman läheisyys helpottaa työmatkojen sujumista kauempaakin. 

Työyhteisömme on innostunut, rento, ystävällinen. Jaamme osaamista toinen toisillemme ja työmme keskiössä ovat iloiset, oppivat lapset, joiden kanssa jokainen tekee parhaansa. Tiimityö on meillä avainasemassa. Jokainen työntekijä on tärkeä ja tuemme toisiamme yhteisessä kasvatus- ja hoivatyössä. Kasvattajien lisäksi meillä työskentelee kehittäjäopettaja ja kehittäjäsosionomi sekä kaksi varhaiskasvatuksen erityisopettajaa. Heiltä saamme korvaamatonta apua ja konsultaatiota työssämme lasten ja perheiden parissa.

Kukinpolun päiväkodissa on 9, Raikupolun päiväkodissa 12 kasvattajaa. Lisäksi kehityksen ja oppimisen tuen lastenhoitaja sekä vaihtuva määrä avustajia.  Ryhmät muodostuvat kolmesta kasvattajasta. 

Päiväkodissamme on PRO-VAKA eli positiivisesti ryhmässä oppiva lapsi -kasvatusmenetelmä käytössä jokaisessa ryhmässä. Lisäksi käytämme lasten kanssa paljon kuvia sekä lukemista suomen kielen oppimisen tueksi. Vanhempien osallistaminen on myös painopisteenämme. 

Päiväkodissamme maksetaan kelpoisuusehdot täyttävälle lastenhoitajalle 100 eur/kk monikulttuurisuusrekrylisää tällä hetkellä. Tilanne tarkistetaan vuosittain. 

Miksi valita Vantaa?

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa avoimen työilmapiirin ja mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto. Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Saat kaikkea tätä Vantaalla:

  • hyvät koulutusmahdollisuudet ja työyhteisön tuen oman työsi ja ammatillisuutesi kehittämiseen
  • turvallisen ja yhdenvertaisen toimintaympäristön
  • monipuoliset henkilöstöedut, kuten esimerkiksi liikunta- ja kulttuuriedun, lounasedun ja työmatkaedun julkisen liikenteen käyttöön

Tuemme henkilöstön hyvinvointia mahdollistamalla ja tukemalla liikunnallista elämäntapaa. Kaupungin työntekijät voivat hyödyntää mm. uimahallien, kuntosalien ja ryhmäliikunnan sekä hierontayritysten etuhintaisia palveluja. Lisäksi tarjolla on usein myös alennushintaisia lippuja kulttuuritapahtumiin.

Jätä hakemuksesi jo tänään ja #vantaudu työkaveriksemme!

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Lastenhoitaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen lastenhoitajan kelpoisuus)

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Hyvää suomen kielen taitoa, tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja sekä positiivista kasvatusotetta.  

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2400
euroa/kk + monikulttuurisen päivkodin rekrylisä (2024) 100 eur/kk. Lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote. Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan (tartuntatautilaki § 55).

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 

Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja

Kaunisto, Päivi

040 539 3787

paivi.kaunisto@vantaa.fi

Tavoitettavissa 8-16

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esihenkilötyötämme. Meille Vantaan kaupungilla on tärkeää työyhteisön tasa-arvoisuus ja yhdenvertaisuus. Toivomme saavamme hakemuksia erilaisilta taustoilta olevilta henkilöiltä, kuten eri-ikäisiltä, eri sukupuolta olevilta ja erilaisista kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvilta.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Osaamisalue: