Nurmijärven kunta

Nuorisotyöntekijä

  • Sijainti Nurmijärvi
  • Julkaistu 22.04.2024, 9:00
  • Haku päättyy 06.05.2024, 16:00
  • 06.05.2024, 16:00
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Nuorisotyöntekijä

Nurmijärvi – paremman arjen ilmiö

Nurmijärvi on reilun 44 000 asukkaan kasvukunta, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä pääkaupunkiseudun välittömässä läheisyydessä. Kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 700 eri alojen ammattilaista.

Oletko sinä uusi ilmiöntekijä?

Nuorisopalvelut hakee Klaukkalan alueelle nuorisotyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen 1.8.2024 alkaen. Työaika: 38 h 15 min/viikko. Painotus ilta- ja viikonlopputyöhön.  

Nuorisotyöntekijän työtehtäviin kuuluu lasten ja nuorten ohjaus avoimissa nuorten illoissa ja iltapäiväkerhossa. Lisäksi työhön kuuluu yhteistyö lähikoulujen kanssa, jalkautuvaa nuorisotyötä sekä leiri- ja retkitoimintaa koulujen loma-aikoina. Työpäiväsi koostuu merkityksellisistä kohtaamisista lasten ja nuorten kanssa. Työtä toteutetaan yhteistyössä kotien ja erilaisten viranomaistahojen sekä muiden verkostojen kanssa. Työtehtäviisi kuuluu myös erilaisia viestinnän ja asiakaspalvelun tehtäviä. Jos olet innokas somettaja tai valokuvaaja, niin tässä työssä pääset myös toteuttamaan näitä asioita.  

Sinulta edellytämme nuorisoalan koulutusta. Toivomme, että suhtaudut myönteisesti asioihin ja osaat työskennellä niin työporukassa kuin itsenäisestikin. Arvostamme innostuneisuutta uuden kehittämistä kohtaan, kykyä organisoida ja taitoa toimia muuttuvissa arjen tilanteissa. Tärkeintä on kuitenkin se, että olet kohtaamisen ammattilainen ja hyvä työkaveri. Toivomme, että sinulla on kokemusta nuorisotyön erilaisista toimintaympäristöistä ja kokemus digitaalisesta nuorisotyöstä lasketaan eduksi.  

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja merkityksellisen työn. Käytössäsi on työterveyshuolto ja tarvittaessa työnohjaus. Esihenkilö on työsi tukena ja Sinulla on mahdollisuus kouluttautua tarpeen mukaan. Työ on monipuolista yksilö-, ryhmä ja verkostotyötä.   

Työtä ohjaavat Nurmijärven kunnan arvot ja yhdessä tekemämme suunnitelmat.  

Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva ammatillinen perustutkinto tai soveltuva opistoasteinen tai ammattikorkeakoulututkinto sekä kokemusta alalta.  Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Kokemusta lasten ja nuorten kanssa työskentelystä  Luemme eduksi: Kokemuksen nuorisotyöstä ja nuorisotilatoiminnasta sekä iltapäiväkerhotoiminnasta. 

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) sekä Nurmijärven kunnan työn vaativuuden arvioinnin mukaisesti. Yleiskorotettu tehtäväkohtainen palkka 2462,77 Lisäksi voidaan maksaa työkokemuslisää aiemman työkokemuksen perusteella. KVTES:n mukainen työkokemuslisä on 3 % tai 8 % tehtäväkohtaisesta palkasta, olennaisesta kokemuksesta riippuen. Tehtävässä sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävässä sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on tarvittaessa toimitettava lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa alueellisen nuorisotyön koordinaattori  Mimmi Lehtimäki, mimmi.lehtimaki@nurmijarvi.fi . Tavoitettavissa ma-pe klo 9-15.

Hakuaika päättyy 6.5.2024 klo 16:00. Haastattelut järjestetään heti hakuajan päätyttyä tai mahdollisuuksien mukaan jo hakuaikana. 

Odotamme yhteydenottoasi!

Osaamisalue: