Vantaan kaupunki

Projekti-insinööri

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 21.03.2024, 12:00
  • Suljettu 26.04.2024, 16:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Projekti-insinööri

Vantaan kaupunki, Kaupunkiympäristö, Kadut ja puistot
Rakentaminen

Asematie 6 A, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 03.06.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan 

Haemme ammattitaitoiseen ja vauhdikkaaseen infrarakennuttamisen tiimiimme projekti-insinööriä. 

Projekti-insinöörinä toimit rakennuttamisen vastuualueella katujen ja viheralueiden rakennuttamistehtävissä ja toimit työturvallisuuskoordinaattorina hankkeissasi. Tehtäviisi kuuluu rakennuttamisen valmistelu, rakennuttamisen toteutuksen johtaminen ja valvonta sekä hankkeiden vastaanottoon ja takuuaikaan liittyvät tehtävät. Tunnet alaa koskevan lainsäädännön, viranomaismääräykset ja sopimukset sekä hallitset rakentamiseen liittyvät asiat.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtävän, kokeneista ammattilaisista koostuvan työyhteisön tuen sekä mielenkiintoisen näköalapaikan kehittyvän ja vauhdilla kasvavan kaupungin ytimeen. 

Vantaan kaupungin kaupunkiympäristön toimialaan kuuluva rakentamisen palveluyksikkö rakentaa omajohtoisesti ja rakennuttaa sekä katuja, puistoja että ulkoliikuntapaikkoja. Julkisen kaupunkitilan investointien ohjelmointi sekä maankäyttösopimusten valmistelu on myös osa palveluyksikön tehtäviä. Palveluyksikkö vastaa myös kaupungin ylijäämämaiden vastaanottotoiminnasta ja ulkovalaistuksesta.

Luemme eduksi aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä ja julkishallinnon tuntemisen. Työssäsi tarvitset hyvät vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaidot. Olet mahdollisesti jo hankkinut kokemusta alalta tai olet kehittymässä raudan lujaksi ammattilaiseksi. Työtehtävä räätälöidään ja hankkeet valitaan kokemuksesi mukaan. 

Käytössämme on uusi Maankäytön toimintamalli- ja tietojärjestelmä MATTI, jonka avulla hallitset hankkeitasi. Lisäksi hallitset perustoimisto-ohjelmien käytön. Olemme myös siirtymässä tietomallipohjaiseen rakentamiseen. Pääset halutessasi olemaan mukana erilaisissa kehitysprojekteissa.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva korkeakoulututkinto sekä hyvä kokemus kunnallistekniikan rakentamis- ja rakennuttamistehtävistä.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: 
• Alaa koskevan lainsäädännön ja viranomaismääräysten tuntemusta sekä sopimusehtojen hallintaa
• Hyvää kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus (TS) mukaisesti.

Palkkaus: 3.782,20 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 36 h 15 min/viikko 

Yhteystiedot:

Rakennuspäällikkö

Koivunurmi, Jaakko

040 549 7599

jaakko.koivunurmi@vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esihenkilötyötämme. Meille Vantaan kaupungilla on tärkeää työyhteisön tasa-arvoisuus ja yhdenvertaisuus. Toivomme saavamme hakemuksia erilaisilta taustoilta olevilta henkilöiltä, kuten eri-ikäisiltä, eri sukupuolta olevilta ja erilaisista kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvilta.
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.
Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Osaamisalue: