Eltel Networks Oy

Tuotantopäällikkö, Solar

  • Sijainti Espoo
  • Julkaistu 23.04.2024, 9:00
  • Haku päättyy 24.05.2024, 23:59
  • 24.05.2024, 23:59
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Tuotantopäällikkö, Solar

Eltel on johtava kriittisten sähkö- ja tietoliikenneverkkojen palveluntuottaja. Tarjoamamme palvelut mahdollistavat uusiutuvan energian ja nopeiden tietoliikenneverkkojen kasvun. Suunnittelemme, rakennamme ja ylläpidämme kestävämpiä ja toimivampia verkkoyhteyksiä nykyisiä ja tulevia sukupolvia varten. Eltelissä työskentelee noin 5,000 työntekijää, joista Suomessa noin 1,500. Liikevaihtomme vuonna 2023 oli 850 miljoonaa euroa. Osakkeemme on listattu Nasdaq Tukholmassa. Lue lisää: www.eltelnetworks.fi.

Voimakkaan kasvun takia Eltelin Renewables-liiketoiminta-alue hakee uutta Tuotantopäällikköä Solar-tiimiin.

Tuotantopäällikkönä vastaat aurinkopuistorakentamisen tuotannon ohjaamisesta ja seurannasta, taloudellisesta kannattavuudesta, resursoinnista ja projektitiimin johtamisesta. Toimit esihenkilönä projekti-, tuote- ja työmaapäälliköille sekä projekti-insinöörille. Johdat hankkeita ja tuet tiimiäsi siinä, että he saavat keskittyä olennaiseen: viemään projektit maaliin niin talouden, aikataulun, laadun, turvallisuuden kuin asiakastyytyväisyyden näkökulmasta. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä asiakasyritysten sekä talon sisäisten sidosryhmien kanssa varmistaen, että tiimisi toiminta täyttää laatuodotukset nyt ja tulevaisuudessa.

Raportoit tehtävässä aluepäällikölle. Toimipisteesi voi olla esimerkiksi Espoo, Pirkkala tai Turku yhdistettynä joustavaan etätyökäytäntöömme.

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy korkeakoulututkinto esim. sähkö- tai energiatekniikan alalta sekä kokemusta suurten rakennusprojektien tuotannon ohjauksesta infra- tai energia-alalta. Ymmärrys aurinkopuistorakentamisesta katsotaan eduksi. Sinulla on hyvät esihenkilötaidot ja kokemusta tulosvastuullisessa roolissa toimimisesta. Osaat seurata projektiesi taloudellista menestymistä osana päivittäistä työtäsi ja johtaa tiimiäsi niin numeroiden valossa kuin ihmislähtöisesti. Viihdyt asiakkaiden parissa ja saat tiimisi, alihankkijat sekä muut kumppanit katsomaan kanssasi samaan suuntaan. Kommunikoit sujuvasti suomeksi sekä englanniksi, niin suullisesti kuin kirjallisesti.

Tarjoamme sinulle roolin Eltelin kasvavassa, uusiutuvan energian liiketoiminnassa, jossa saat mahdollisuuden näyttää kykysi ja osallistua vihreämmän huomisen rakentamiseen. Tukenasi tässä on vahvojen ammattilaisten joukko, jotka tekevät työtään rennolla otteella mutta kunnianhimoisesti. Eltelillä sinulla on mahdollisuus myös kehittyä ja laajentaa osaamistasi, olemmehan Suomen johtava infraverkkoyhtiö. 

Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen alla olevasta linkistä viimeistään 24.5.2024. 

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Joel Kannela, puh. 0403112514, email joel.kannela@eltelnetworks.com

Lue lisää Eltelistä työnantajana täällä: Ura Eltelillä – Eltelnetworks.

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa:

LinkedIn: Eltel Networks

Instagram: eltelsuomi

Facebook: Eltel Suomi

Osaamisalue: , ,

Eltel Networks Oy

Eltel tuo lämpöä, valoa, yhteyksiä ja mediaa ihmisille vuoden jokaisena päivänä. Olemme sähkö- ja tietoliikenneverkkotoimialan teknisten palveluiden toimittaja ja markkinajohtaja Suomessa. Työmme elintärkeiden verkkoyhteyksien takaamisessa on keskiössä, kun Suomi tähtää hiilineutraaliksi tulevien vuosien aikana. Toimintamme ulottuu Suomen lähes joka kolkkaan ja meillä on vastuu ja mahdollisuus osaltamme tehdä valintoja, jotka ovat ympäristön kannalta aina vain kestävämpiä. Meillä on noin 5,400 työntekijää, joista Suomessa noin 1,500.